Film

Charlize Theron nálunk forgatott filmjének első trailere egyszerűen atom

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.11 | 11:01

Már ha az atom a zseni, a király és a menő egyik igen erős szinonimája. A címe meg az, hogy Atomic Blonde. A gyönyörű dél-afrikai színésznő egy titkos ügynököt játszik benne, Budapest meg Berlint.

A 2017 nyarán mozikba kerülő filmet Budapesten forgatták, bár a történet helyszíne Berlin, de ez valószínűleg csak a magyaroknak fog feltűnni, nekünk viszont nagyon, már a trailer is hemzseg az ismerős helyszínektől. A pesti utcák és és gangos házak mellett viszont az elég kemény akciójelenetek azok, amikre felkaptuk a fejünket, Charlize Theron elég csúnyán helyben hagy pár rosszfiút, de ő is kap majd rendesen a filmben. Verekedés és lövöldözés mellé pedig némi leszbikus szex is jutott az első trailerbe:

Atomic Blonde – Restricted Trailer [HD]

Charlize Theron goes Atomic. Watch the restricted #AtomicBlonde trailer now. https://www.facebook.com/AtomicBlondeMovie/ https://twitter.com/atomic_blonde https://www.instagram.com/atomicblondemovie/ Song: Blue Monday (from “Atomic Blonde”) by HEALTH http://smarturl.it/AtomicBlondeSingle — Oscar® winner Charlize Theron explodes into summer in Atomic Blonde, a breakneck action-thriller that follows MI6’s most lethal assassin through a ticking time bomb of a city simmering with revolution and double-crossing hives of traitors.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló