Film

5 nőtípus, akiket hollywoodi filmekből ismerünk

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.19 | 06:46

Ha csak hollywoodi filmek volnának a világon, még elhinnénk, hogy minden nő az öt alábbi típus valamelyikéhez tartozik. Pedig nem, sőt: igazából az is kérdéses, hogy ezek a csajok valójában léteznek-e egyáltalán… te találkoztál már valamelyikükkel?

1. A kétbalkezes szingli, akit mindig szupernő játszik

Ügyetlen, peches, általában túlsúlyos, és természetesen végtelenül szerencsétlen a szerelemben. Folyton csetlik-botlik, nem mentes a káros szenvedélyektől, és mindenki sajnálja, amiért élete egyetlen társa a macska… és persze a legjobb haver, aki természetesen meleg. A kétbalkezes szinglinek rengeteg bizarr, ciki húzása van, amivel szinte minden nő gond nélkül tud azonosulni, míg a pasiknak meg egyszerűen tetszik, hogy Igazi Férfinek érezhetik magukat a gyámoltalan kishölgy mellett. A végén persze mindig előkerül a semmiből egy srác, aki úgy szereti őt, ahogy van, de előtte még megcsalja egy plasztik barbie-val, ami miatt a rádióban kér bocsánatot élő adásban, miközben a lány épp taxival száguld a repülőtérre.

via GIPHY

2. A nagypofájú, kövér rendőrlány/fekete nőjogi harcos

Nagy, erős, határozott asszonyság, fejméretű mellekkel, derék nélkül. Eleinte senki sem tekint rá nőként, hiszen jobban bánik a fegyverrel és a focilabdával, mint bármelyik férfi, a magas sarkú topánt hírből sem ismeri, viszont cserébe legalább cifrábban káromkodik, mint öt kocsis együttvéve. Később aztán – a komplett szicíliai drogmaffia hatástalanítását követően – kiderül, hogy dévaj szexistennő az ágyban, és igazából tucatjával üldözik a férfiak, akikkel gyengébb perceiben bújt össze pár percre a múltban. Az ilyesfajta amazon mindig kőkemény, bárdolatlan stílusáról és kompromisszumképtelenségéről híres, de a végén általában kiderül, hogy valójában ő is érző lény, aki szereti a kutyákat, a virágokat és a gyerekeket is.

via GIPHY

3. A munkamániás, karrierista szépség, páncélszívvel

Rendkívül tehetséges, mondhatni zseniális: mindent el is ért már a szakmájában, mit csak lehet. Mindenki felnéz rá, sorra kapja a díjakat, kitüntetéseket, kinevezéseket. Egy gond van vele: sajnos, túl komolyan veszi magát, képtelen lazítani. Ezért aztán a rokonai, a barátai és a kollégái egyre jobban unják, s titkon abban reménykednek, hogy végre jön egy férfi, ki egy kicsit helyrerakja végre a főnökasszonyt. Ez a pasi persze mindig különleges karakter: jóval fiatalabb a menő hölgyeménynél, esetleg egy szakadt hippi, aki kommunában él. Számításból, fogadásból vagy a véletlen folytán a főnökasszony azonban mégis összeszűri vele a levet, és végül kedves, vidám, kreatív nővé szelídül a páratlan aktusnak köszönhetően.

via GIPHY

4. A jókislány, aki többnyire tanárnőként dolgozik

A női lét legsimulékonyabb, legbájosabb, legártatlanabb prototípusa: az első szerelméhez ment feleségül vagy még vár a nagy őre, de egy biztos, garantáltan misszionárius pózban szexel. Kedves, önzetlen, segítőkész, igazi kiscserkész, aki mindig ott segít, ahol tud. Mindent megtesz a diákjaiért – mert igen, általában tanárként tevékenykedik, és hátrányos helyzetű fiatalokat ment meg a javítóintézettől. A férfiak általában azért szeretik a karaktert, mert saját édesanyjuk szexibb, fiatalabb kiadását testesíti meg, és soha nem kell attól tartaniuk, hogy nem érezhetik magukat elég férfiasnak mellette.

via GIPHY

5. A veszélyes fémfatál, aki minden férfi vágya

Ismered a femme fatale típust? Végtelenül szexi, mindig tökéletes a frizurája, szűk, elegáns kiskosztümben jár, vérvörösek a körmei és az ajka, és már a puszta látványától is izgalomba jön a férfi. Hűvös eleganciával gyűjti a skalpokat, és persze mindenki elalél a boldogságtól, ha egy-két órát kettesben tölthet végre vele. Egy gond van csak: a csaj veszélyes. Méghozzá nem kicsit, nagyon. Általában kém, netán a maffia beépített embere, FBI-ügynök, a háttérhatalom alakváltó embere, egy gyilkos földönkívüli faj eszköze a pusztításra. Esetleg csak kiszámíthatatlan, szeszélyes méhkirálynő. Akárhogy is, egy biztos: a halállal néz farkasszemet az, akire kiveti a hálóját. De sebaj, az adrenalin a levegőben csak még izgalmasabbá teszi a karaktert.

via GIPHY

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.