Film

A Deadpool 2 még az első résznél is ütősebb lesz?

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.21 | 09:13

A Disneynél jó kezekben van az antihősös franchise, ha képes überelni az első részt. A tesztvetítésen magasabb pontszámot kapott a májusban érkező folytatás.

Majdnem 100 százalékosan teljesített a Deadpool 2 a tesztvetítéseken: még az azóta kultikussá vált első részre is képes volt ráverni. 98 pontot szerzett a minap, de pár hónappal ezelőtt is már 97-ig jutott. Ehhez képest a debütfilm „mindössze” 91 pontot hozott, ami azért szintén nem rossz eredmény.

A post shared by @deadpoolmovie on

A legfrissebb tesztvetítési mérés a februári vancouveri, kiegészítő forgatást követte, melyre a közönség korábbi véleménye miatt volt szükség. A Warheadet játszó Brianna Hildebrand említette az MCM Comic Conon, hogy utómunkálatok lesznek, melyek a rendező, David Leitch vízióját teljesítik ki.

Egyáltalán nincs ezzel semmi gond. Egyszerűen csak félre szokták érteni az emberek, miről szól egy utóforgatás. Nem arról van szó, hogy kijavítják, amit a tesztvetítésen nézők kifogásoltak. Inkább arra megy ki a dolog, hogy ami az embereknek bejön, azt erősítjük jobban fel.

Viszont még ne igyunk előre a medve bőrére – a felpontozott mozik nem biztos, hogy a széles közönség kedvencei is lesznek majd. Többnyire azért nem lőnek mellé ezek a mérések, és ebben a műfajban, ennél a speciális filmnél főleg bizakodhatunk. A piros latexruhás első körben nagyot alakított: 798 millió dollárt akasztott le világszerte, és lett ezzel minden idők legsikeresebb X-men filmje, említi meg az Uproxx.

A post shared by @deadpoolmovie on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló