Film

Júniusban kezdik forgatni a Deadpool 2-t

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.16 | 10:28

A kultikus képregényhős ezúttal Vancouver utcáin fog randalírozni.

Deadpool /YouTube
Deadpool /YouTube

Lehet, hogy lendített az is a dolgokon, hogy a kritikusok díját múlt héten vette át Ryan Reynolds a képregényhősként nyújtott alakításáért. Az „év komikusa” ismét latexben fog feszíteni, a rendezői poszton pedig csere történt.

Az első részbe relatíve keveset: 60 millió dollárt feccöltek, és 780 milliót hozott, így a folytatás nem is volt kérdés. Vancouverben következő júniusban indulnak meg a munkálatok.

Simon Kinberg, az egyik producer szerint abban fog rejleni a film sikere, hogy

a Deadpool 2 mindenre utalni fog, ami a mozis világban mostanában történik, főleg a szuperhősös filmekben. Tömöríti a zsáner összes kliséjét, és a folytatások elburjánzásán is fog élcelődni.

Az első rész szerzői, Rhett Reese és Paul Wernick jegyzik ezt a forgatókönyvet is, melyből a Tim Miller helyére beugró David Leitch rendezőnek kell majd kihoznia a maximumot. A John Wick társrendezőjeként már jó nevet szerzett Leitch-nek Miller azt üzeni az NME hasábjain, hogy reméli, remek lesz a folytatás is:

Szeretem ezt a karaktert és az összes színészt is a csapatban, és látni szeretném, ahogyan sikert aratnak az új filmmel is. Még nem találkoztam személyesen Daviddel, de mindenkitől azt hallom, hogy nagyszerű fickó. A legjobbakat kívánom a Deadpool-nak.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló