Film

Se Tom Hiddlestonnak, se Shia LaBeoufnak nincs ma jó napja

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.05 | 12:03

Egyik nem jó egy szerepre, a másiknak meg nem kíváncsiak a filmjére.

LONDON, ENGLAND - MARCH 19: Tom Hiddleston wins the Empire Hero award during the THREE Empire awards at The Roundhouse on March 19, 2017 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)
Tom Hiddleston március 19-én Londonban a Night Manager címszerepével megnyerte az Empire Hero díjat, mégsem elég jó Bondnak. Fotó: Ian Gavan/Getty Images.

Tom Hiddleston nagyon pályázott James Bond szerepére, a Night Managert is részben ezért vállalta el, hogy belépőt biztosítson magának a szerepre, bizonyítsa, hogy micsoda kemény legény is ő, ha kémkedésről van szó. Csakhogy, miközben a leköszönő Daniel Craig jelezte, hogy még egy Bond filmet elvállal, a franchise ura, vagyis inkább úrnője,

Barbara Broccoli véleményezte Hiddlestont, és ez alapján nem ő lesz a következő 007-es.

Szerinte a színész egész egyszerűen alkalmatlan a szerepre, alkatilag nem megfelelő: nem elég kemény és félelmetes, túl törékeny, jófiú feje van és kész.

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 30: Actor Shia LaBeouf attends the premiere of Lionsgate Premiere's "Man Down" at ArcLight Hollywood on November 30, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Shia LaBeouf 2016. november 30-án Hollywoodban a Man Down premierjén. Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images.

A másik bukta Shia LaBeouf nevéhez fűződik, akinek Man Down című háborús filmjét a múlt hétvégén mutatták be Nagy-Britanniában, és

mindössze 7 font bevételt hozott (ami kábé 2600 Ft) a nyitó hétvégén.

A serpenyő egyik mérlegében Kate Mara és Gary Oldman található a további szerepekben, a másikban pedig a tény, hogy mindössze egyetlen helyen,  a 70 ezres Burnley városának egyik mozijában mutatták be a filmet, amit aznap digitálisan is elérhetővé tették. Amerikában még tavaly decemberben mutatták be a Man Downt, ami egy poszttraumás stressz szindrómában szenvedő ex-katonáról szól, őt játssza az excentrikus színész, aki most biztosan nem örül. A rossz eredmény persze várható volt, mert az USA-ban se lépte át az ingerküszöböt a film visszahangja, amit se a Rotten Tomatoes (15%), se az IMDB (5.9) nem szeretett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.