Film

Hogy mi? Bosszúállók-mozijegy, 15 ezer dollárért?!

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.09 | 10:48

A Végjáték premierje valóban megér akár négymillió forintot is?

15 ezer dollár hátborzongatóan sok egy mozijegyért, még akkor is, ha a várva várt Bosszúállók-epizódot nézheted meg ekkora összegért. 4,26 millió forintot kipengetni – még akkor is durva, ha a minden idők elővételes rekordját jegyző Végjátékról van szó.

Ahogy az várható volt, az eBay-en is megindult az üzletelés: csak úgy röpködnek a húsbavágó zsugák. A new jersey-i West Orange moziba már 2500 dollárért be lehet jutni, de akad 15 ezerért kínált belépő is. Ekkora összegért már Amerika Kapitány pajzsáról is ehetnénk a popcornt, amit maga Vasember pörkölt meg. A mázlisták 50-200 zöldhasúért is beülhetnek egy-egy vetítésre, de csak ha nagyon elszántak.

 

View this post on Instagram

 

Tune in to @JimmyKimmelLive tonight to see the cast of Marvel Studios’ #AvengersEndgame!

A post shared by Avengers: Endgame (@avengers) on

Április 26-án érkezik meg a negyedik felvonás, melyre Robert Downey Jr. is azt mondja, hogy

Az Infinity War teljes őrületéhez képest is a legfinomabb dobásunk lesz. Biztosra veszem, hogy senki sem jött volna rá, mi fog a filmben történni.

A Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson is azt állítja, hogy még sosem volt ilyen nagy a tét. A leköszönő Chris Evans szerint is mostanra tartogatták a Bosszúállók a legjobbat, emlékeztet a Ladbible.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló