Film

A Pixar új animációjának bemutatója is novemberre csúszik

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.14 | 16:18

Később jön a Soul.

Júniusról novemberre halasztja a Pixar animációs műhely Lelki ismeretek (Soul) című új filmjének bemutatóját a koronavírus-járvány miatt a Disney filmstúdió. James Gunn, A galaxis őrzői című film rendezője viszont megnyugtatta a rajongókat, hogy a harmadik rész nem késik.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pixar (@pixar) on

A Disney stúdió a Lelki ismeretek bemutatójának elhalasztása mellett hétfőn egyúttal azt is közölte, hogy a Raya és az utolsó sárkány című fantáziafilmje, amit viszont novembertől játszottak volna a mozik, 2021 márciusában debütál majd a filmvásznon – írta a Variety.com.

A Pete Docter rendezésében készült Lelki ismeretek főhőse egy középiskolai zenetanár, aki arról álmodik, hogy dzsesszzenész lesz. De mielőtt célját elérhetné, egy baleset miatt a lelke elválik a testétől és egy olyan helyre kerül, ahol a lelkek szemináriumi képzéseken vesznek részt, mielőtt egy újszülött gyermek testébe költöznének. Mivel vissza akar jutni a saját testébe, szüksége van egy másik lélek segítségére, de a viszontagságok közepette azt is felfedezi, hogy mi az élet igazi értelme.

A Lelki ismeretek főhőseinek Jamie Foxx és Tina Fey kölcsönözte a hangját. Ez az animációs film lett volna idén a Pixar második bemutatója az Előre című produkciót követően, amelyet végül a mozis forgalmazás helyett digitális platformokon tett hozzáférhetővé a stúdió. James Gunn ugyancsak a húsvéti ünnep alatt üzente meg rajongóinak a Twitteren, hogy A galaxis őrzői következő, harmadik epizódját és az Öngyilkos osztag 2 című filmjét sem érinti a járvány, s azok rendben elkészülnek. Mint írta, jelenleg nincsenek késésben.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.