Film

Don Cheadle annak idején két órát kapott dönteni, vállalja-e Hadigép szerepét

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.14 | 11:18

A Marvel hat filmre szóló ajánlatát nehéz lett volna visszautasítani.

Don Cheadle egy interjú során felidézte legemlékezetesebb szerepeit. Mikor Hadigép szóba került, akkor árulta el, hogy annak idején alig két órát kapott, hogy eldöntse, vállalja-e a feladatot.


A Vasember 2-höz hívták, és végül kötélnek állt. A most 55 éves színész személyesítette meg James “Rhodey” Rhodes karakterét, akit még az első részben Terrence Howard játszott. Howard anyagi okok miatt távozott, így került a képbe Cheadle:

Azóta sem tudom, hogy a vonal végén Kevin Feige volt-e. De annyit hallottam a telefonban, hogy engem szeretnének erre a szerepre, méghozzá hat filmre. Annyit tudtam hirtelenjében mondani, hogy számoljunk csak: az 11-12 évnyi idő – nem merem biztosra mondani. Ekkor akartak adni még egy órát, hogy gondoljam át, mert mást kell felkérniük, ha nemet mondok.


Szűk 60 perc alatt kellett volna meghoznia egy 12 évet felölelő döntést, egy olyan szerepről, amiről nem tudott szinte semmit.

A gyerekeim lézerharc-buliján voltam éppen, így nagy kegyesen adtak kettő órát töprengeni.

A feleségével ültek le átgondolni, aki támogatta a színészt, hogy vágjon bele. A többi már Marvel-történelem, és tényleg egy évtizedes projektnek bizonyult, teszi hozzá az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

1 month #AvengersEndgame

A post shared by Don Cheadle (@doncheadle) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló