Film

A világ leghíresebb nyulai

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.16 | 08:45

Tapsi Hapsitól Donnie Darkóig, a nyulak, akik megváltoztatták a világot.

Húsvét ide vagy oda, a showbiz világát számtalan híres nyúl változtatta meg, nézzük a legfontosabbakat.

Tapsi Hapsi

A Warner Bros talpraesett rajzfilm nyuszija volt az első igazi troll. Kifejezetten idegesítően, sőt tenyérbemászóan trollkodik minden filmjében, és mégis népszerű. ráadásul meglepően modern, nyers koszton él, nincsenek kárso szokásai, legfeljebb répát rágcsál. Egy szemtelen nyuszi a filmvászonról, aki már 1938-ban elkezdte a trollkodást, és napjainkig aktívan szerepel újabb és újabb sorozatokban. Ja, és az első nyúl, akinek saját csillaga van a Hírességek sétányán Hollywoodban.

Roger nyúl a pácban

Egy nyúl, aki 3 Oscar-díjat is elvitt 1988-ban. Az egyik első vegyesen rajzolt élőszereplős és rajzfilmes mozi idején, hol volt még a mai CGI! Mégis ma is vicces és nézhető moziban szerepel Roger nyúl a feszült krimi, az akcióvígjáték és a film noir stílusai között kalandozva. Mnodjuk nem is csoda, hogy időtálló darab lett, Spielberg volt a producere, és a Vissza a jövőbe, Forrest Gump, Polar Express rendező, Robert Zemeckis jegyezte. Roger nyúl imádnivaló figura, egyszerre lúzer, és vagány, képes átlépni a saját árnyékán, és még a dögös csajt is megszerzi.

Donnie Darko

Ha létezik vérnyúl, az Donnie Darko horrornyula, a kizökkent időre figyelmeztető látomás-szerű rémfigura. A halloweeni jelemezek egyik kedvenc figurája a megjelenése óta. 2001-ben ez volt legparább dolog, Bár eredetlieg nem volt kasszasiker, a legendás státuszt hamar elérte, ami nem csoda. A nyúl mellett trükkösa  sztori, meg nagy színészek, Jake Gyllenhaal, Drew Barrymore, Patrick Swayze és Maggie Gyllenhaal játszanak benne. Reméljük nem ilyen nyúl tojja az ajándékokat nekünk.

Brian élete, a vérnyúl

Ez most egy olyan utoljára, de nem utolsó sorban nyúl, mert, ha van kedven nyúl az életünkben, az a Brian élete vérnyula. Kicsi, fehér, butuskának, cukinak és szelídnek látszik, de úgy harapja át a torkod, mint egy leopárd. Szóval csak óvatosan, amikor keresitek az ajándékokat a kertben!

A klasszik Monty Phyton nyúl-jelenet két perces, mégis alapjaiban változtatja meg a nyulakról alkotott képet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.