Film

Így építhetsz saját lézerkardot Disneylandben!

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.17 | 12:11

A kyber-kristálynak köszönhetően csak úgy hasít majd ez a fémes fegyver!

Disneyland egyik fő attrakciója lesz az új Star Wars-élménypark, ahol a látogatók saját maguk fabrikálhatnak lézerkardot. A minimális kézügyességet igénylő művelet egyáltalán nem ördöngősség – gyerekjáték lesz összerakni a saját jedi- vagy sith-fegyverünket.

A nemrég lezajlott chicago-i Star Wars Celebration 2019 adott teret egy VIP-bemutatónak is a témakörben. Két különböző lézerkard-bolt is rendelkezésre áll majd a Star Wars: Galaxy’s Edge területén a művelethez.

A kaliforniai Anaheimben található Disneyland egyik ilyen üzletének a neve Dok-Ondar’s Den of Antiquities lesz, míg a másik beszerzési hely cégérén a Savi’s Workshop feliratot olvashatjuk majd.

 

View this post on Instagram

 

?? #disney #disneypark #disneytoknow #disneyfan #disneyland #starwars #starwarsgalaxysedge #disneystarwars

A post shared by Disney To Know (@disney_to_know_) on

Tízféle kardmarkolatot állíthatunk elő majd az alkatrészekből, melyeknek a lézerpengéi is különbözőek lesznek – hosszra, színre és szélességre is. Természetesen ott figyel a kollekcióban Luke gazda modellje is, de Ahsoka Tano, Darth Vader, Darth Maul és Mace Windu fegyverének hű mását is birtokolhatjuk nemsokára. Szaténnal bélelt tokban vihetjük haza a kincset, melynek burkolatán rendfokozati jelzés is szerepel majd.

Kylo Ren ikonikus kereszt-kardja sem maradhat ki a szórásból, melyet szintén kiscsoportos foglalkozáson lehet összepattintani. Savi műhelyében először négy alapverzió közül kell majd választani…

melyből az ifjú padavanok a Béke és Igazság vonalán mozdulhatnak tovább, míg a Sith-hívek a Hatalom és Uralom felé építkeznek majd. De egy letisztultabb Elemental Nature verzió, illetve egy titokzatos Védelem készlet is rendelkezésre áll majd.

Az Őrzők segítik majd az alkatrészek helyes összeillesztését, akik háromféle kyber-kristályt is fel fognak ajánlani. A kiválasztott színű követ kicsomagolva láthatjuk meg majd a metszését, illetve a holokronba helyezve járja majd át az Erő a szuvenírünket.

A Disney nem győzi hangoztatni, hogy a kristályok tudománya minden eddiginél fontosabb szerepet fog kapni abban a messzi-messzi galaxisban. Az összerakott kard a jó minőségű fém alkatrészei miatt tekintélyes súlyt fog kapni, és AA, illetve AAA elemek működtetik majd.

Az övcsattól kezdve mindenféle kiegészítő is kapható lesz Kaliforniában május 31-től, míg Floridában csak augusztus 29-én nyílik hasonló üzlet – említi meg a Polygon.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló