Film

Folytatást kap a Labirintus című, kultikus fantasy

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.19 | 07:21

A történet a David Bowie által megformált Manókirály karaktere nélkül megy tovább.

A ’80-as évek kultikussá vált, zenés fantasyje mégis folytatódni fog. Fede Alvarez, aki a Vaksötét című, tavalyi horror-thrillert jegyzi, írhatja és rendezheti a második részt. Az uruguayi filmes viszont már nem támaszthatja fel a tavaly elhunyt brit zenészlegenda, David Bowie filmbeli karakterét. Az 1986-os, eredeti film rendezőjének, Jim Hensonnak a lánya, Lisa lesz viszont producerként a segítségére.

via GIPHY

Jennifer Connelly játszotta a Sarah nevű, talpraesett tinilányt, aki behatolt a Manókirály elbűvölő birodalmába, hogy kiszabadítsa kisöccsét, akit Jareth elrabolt. A film annak idején elég szép bevételt hozott, de a benne látható bábok és manók azóta is igazi kultusznak örvendenek. Minden évben, Los Angelesben egy tematikus jelmezbálon köszönnek vissza a bizarr és káprázatos figurák.

via GIPHY

Tavaly volt szó arról is, hogy esetleg egy remake-et kapna a film, de a Galaxis őrzőinek forgatókönyv írója, Nicole Perlman ezt cáfolta: ő nem kapott felkérést ilyen munkára, és el sem fogadná. Perlman a rossz időzítésen feldühödve nyilatkozta azt, hogy esze ágában sincs Bowie halálából profitálni.

A Hollywood Reporter információi szerint az új Labirintus ott venné fel a történet szálát, ahol az abbamaradt. A 39 éves dél-amerikai filmes jelenleg a Lány a pók hálójában című mozin dolgozik, amely A tetovált lány folytatása, számol be a Guardian. Ha Lisbeth Salander történetével végez, akkor veti bele magát a Labirintus bugyraiba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló