Film

Még két évig kell várnunk a folytatásra, de pár érdekesség már napvilágot látott a Bosszúállók 5. részéről

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.02 | 19:30

A Marvel rajongóknak még két évet kell várniuk a Bosszúállók következő mozibemutatójára, de a pletykák szerint a stúdió már elkezdte kidolgozni a film koncepcióját. A 2026 májusában érkező alkotás középpontjában állítólag egy új, kisebb szuperhős-csapat áll majd. Új karakterek érkezésére is lehet számítani.

Fotó: Instagram

A főgonosz személye körül is nagy a titkolózás, de régóta tartja magát a pletyka, hogy a kozmikus erővel rendelkező Galactus lesz a Bosszúállók új ügyeletes gonosztevője. A Marvel állítólag hamarosan bejelenti a színészt, aki a főgonoszt formálja majd meg.

A közösségi médiában keringő pletykák szerint a Bosszúállók összeállhatnának az X-Mennel egy filmben, azonban erre egyelőre kevés az esély. A stúdiónak még nincsenek kidolgozott tervei az X-Men franchise-ra, és valószínűtlen, hogy egyből egy közös filmmel vezetnék be a mutánsokat a Marvel Moziversumba.

A Bosszúállók ötödik részével kapcsolatos további kérdésekre a San Diegó-i Comic Conon kaphatnak majd választ a rajongók. Az illusztris eseményre idén július 25. és 28. között kerül sor. A film premierje viszont sajnos még odébb van: pontosan két év múlva, vagyis 2026. május 1-jén esedékes – fogalmazott az igenyesferfi.hu.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló