Film

Margot Robbie csatlakozott az új Tarantino filmhez, ő lesz a Manson banda által meggyilkolt Sharon Tate

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.10 | 09:45

A Once Upon a Time in Hollywood, mint minden Tarantino film, szokás szerint sztárparádé lesz. Brad Pitt és Leonardo DiCaprio után Margot Robbie is csatlakozott a film szereplőihez, a tragikus véget ért színésznőt, Roman Polanski feleségét, Sharon Tate színésznőt alakítja majd.

Azt persze már eddig is rebesgették, hogy a szőke ausztrál színésznő lesz Sharon Tate, de azóta pecsét került a papírra, úgyhogy most már biztos a dolog, Margot Robbie két napja jelentette be a nagy hírt hivatalosan is.

Tarantino mindig is a bakancslistámon szerepelt, mint rendező, hatalmas rajongója voltam mindig is,

mondta a színésznő, aki már a negyedik sztár, aki csatlakozott a Once Upon a Time című filmhez Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és a veterán Burt Reynolds után. Utóbbi azt az idős férfit alakítja majd, akinek a farmján húzta meg magát a Manson banda szexért cserébe, ezt ígérték ugyanis az öregnek a gyilkos hippik. További nevek is már felmerültek, tárgyalás folyik Kurt Russel-lel, Tim Roth-tal és Michael Madsen-nel, akik igazi Tarantino veteránnak számítanak, több filmjében is felbukkantak már. Azt azonban még továbbra sem lehet tudni, hogy a jövőre mozikba kerülő filmben, ami a Manson banda és a Sharon Tate gyilkosság sztoriját dolgozza majd fel amúgy tarantinósan, ki játssza majd Charles Mansont, de azt is rebesgetik, hogy senki, merthogy a hírhedt szektavezér talán fel sem tűnik a filmben, csupán emlegetni fogják benne.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.