Film

Spoiler! Igaz, amit Amerika Kapitányról rebesgettek a rajongók

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.14 | 13:18

A Bosszúállók 4 tényleg sok szálat varr el, és van olyan is, ami akár folytatódhat is!

A Bosszúállók írói megerősítették, hogy a rajongóknak igazuk volt, amikor Amerika kapitányról pár éve vázoltak egy hajmeresztő elméletet.

Innentől SPOILER

A Végjátékban ugyanis elveszítünk pár fő karaktert, Steve Rogers sorsa miatt viszont főleg a meghatottságtól szökhetnek könnyek a szemünkbe.

Amerika kapitány végzete ugyanis egyáltalán nem lehangoló, sőt – visszamegy a saját korába, ahová mindig is tartozónak érezte magát. És ha már sikerült az időutazás, akkor szabotálja a visszatérést, hogy végre azzal lehessen együtt, akire egész addigi életén át vágyott. Kihagyhatatlan esély, hogy hosszú idő után viszont láthatja Peggy Cartert, akit nyomban feleségül is vesz – ezért érthető, ha nem siet vissza 2019-be.

Ám a férfi és a nő sorsa így mindörökre megváltozik, amire az Amerika Kapitány: A tél katonája című film miatt is mérget vehetünk. A 2014-es Marvel-mozi egy jelenetében Peggy beszélget Steve-vel, és megemlíti férjét, illetve két gyerekét is.

via GIPHY

A Végjáték után viszont már csak az a verzió éles, hogy maga Rogers volt ez a szerencsés családapa. Mindkét történetet Christopher Markus és Stephen McFeely vetette papírra, akik a fenti információt egy interjúban meg is erősítik:

A fejükben Steve és Peggy mindvégig házasok voltak. Erre akartunk mi is célozni, hogy azok a srácok valójában Rogers gyerekei. És most, az időcsavarral ezt a helyére is tehettük. Ez azt is jelenti, hogy két, szuperkatona DNS-ű kölyök született így meg…

adják fel a magaslabdát az írók. Hogy ebből kikerekedhet-e valami, azt még az Uproxx sem tudja pontosan.

 

View this post on Instagram

 

Marvel Studios’ #AvengersEndgame is shattering records across the globe. See it again in theaters: [link in bio]

A post shared by Avengers: Endgame (@avengers) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.