Film

Robert Pattinson lehet a következő Batman

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.17 | 10:40

Vámpírból Denevérember? Állítólag előrehaladott tárgyalásokat folytatnak.

Robart Pattinson, az új Bruce Wayne/Batman?(kép: FADEL SENNA / AFP)

Egy Batman-film készítésénél talán nincs is rizikósabb vállalkozás, pedig Tim Burton elsőre jól oldotta meg a feladatot, az ő irányítása alatt Michael Keaton megteremtette a Batman-etalont, utána viszont olyan színészek buktak el a karakterben, mint Val Kilmer és George Clooney, de a rendezői stafétabotot átvevő Joel Schumacher munkájában sem volt köszönet.

Christopher Nolan aztán egy új megközelítéssel, Christian Bale főszereplésével sikerre vitte a Sötét Lovag-trilógiát, utána viszont Ben Affleck Batmanje újra kudarc lett. A következő Batman-film 2021-ben érkezik, a karmesteri pálca pedig Matt Reeves-hez került, aki a Cloverfielddel vált ismerté, mostanában pedig a Majmok bolygója filmeket rendezte.

A The Batman című készülő filmért Reeves mint forgatókönyvíró, producer és rendező felel, úgyhogy elég nagy irányában a bizalom, a legfontosabb feladat pedig rögtön az elején a főszereplő megtalálása lesz. A legfrissebb pletykák szerint pedig már meg is van a kiszemeltje, a Vanity Fair szerint ugyanis nagyon közel áll a produkció, hogy megállapodjanak Robert Pattinsonnal. A munkálatok idén nyáron kezdődnek majd.

Pattinson a Twilight-sagával robbant be, azóta nem is szerepelt ennyire sikeres filmben, jobbakban viszont igen. Ha Batmanként helytáll, az végre helyére teheti a karrierjét, de nagyon nehéz dolga lesz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.