Film

Filmes örömhír: új horror-komédián dolgozik Simon Pegg és Nick Frost

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.18 | 14:43

Persze egy rossz hír is van: ők nem szereplnek majd benne.

Nick Frost és Simon Pegg a World’s End Los Angeles-i premierjén. Fotó: Kevin Winter/Getty Images.

A brit filmes és tévés világ egyik legnépszerűbb alkotópárosa, a Simon Pegg – Nick Frost duó először egy 1999-es tévésorozatban, a Spacedben dolgozott együtt. Ezután vágtak bele a Three Flavours Cornetto névre keresztelt trilógiába, melynek első része a Haláli hullák hajnala (Shaun of the Dead) volt 2004-ben, a második a Vaskabátok (Hott Fuzz) 2007-ben, majd a sort a World’s End zárta 2013-ben. És meg kell még említenünk a Paul című UFO-s filmet 2011-ből, amiben szintén együtt játszottak.

Az évek során egyre több filmes munka szólította őket távol egymástól, ám most újra közösködnek, és nem is akárhogy. Megalapították közös filmes-tévés produkciós irodájukat, a Stolen Picture-t, melynek első munkája lenne a Slaughterhouse Rulez című horror-komédia, ami stílusát tekintve a trilógiára hajaz majd. Pegg és Frost nem játszik benne, csupán a producerei lesznek a filmnek, amit egy barátjuk, Crispian Mills rendez.

A Slaughterhouse Rulez egy bentlakásos iskola falai között játszódik majd, ahol a jövő elitjét nevelik. A főhős egy kívülálló fiatalember, aki rendkívül intelligens, viszont a háttér, ahonnan érkezik, nagyon szerény, a diáktársakéhoz képest mindenképpen. Lesz az iskolán belül titkos csoport, őrült szabályok és véres rituálék, egyszóval a főszereplőnek lesz dolga bőven.

Simon Pegg and Nick Frost’s ‘Star Wars’

See exclusive articles & pics http://www.collegehumor.com A few days ago in a desert not so far away… LIKE us on: http://www.facebook.com/collegehumor FOLLOW us on: http://www.twitter.com/collegehumor FOLLOW us on: http://digg.com//collegehumor WATCH exclusive videos we can’t put on YouTube at: http://www.collegehumor.com/originals


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.