Film

Egy 25 másodperces trailertől őrül meg Amerika

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.22 | 17:33

Az In a Heartbeat című film felrobbantotta a Twittert.

Még egyszer mondjuk a hosszát: 25 másodperc. Az gyakorlatilag semmi, bár egy-egy jobb reklám egész eposzokat képes elmesélni ennyi idő alatt.

Az In a Heartbeatet két animációs szakos hallgató, Beth David és Esteban Bravo készítette, és bár cuki rajzfilm, de a témája eléggé bátor. Mutatjuk a trailert.

In a Heartbeat – Official Trailer

“A closeted boy runs the risk of being outed by his own heart after it pops out of his chest to chase down the boy of his dreams.” Official trailer for the animated short film, In a Heartbeat.

Az animációs rövidfilm két fiú szerelméről szól majd, annak minden szépségével és hátrányos megkülönböztetésével együtt – nem csoda, hogy sehova sem sikerült eladni az ötletet. Amerikában az animációs filmekben még nem szokás melegeket mutatni, pláne úgy, hogy róluk is szól a film.

A trailer alapján szuperbájos rajzfilm ugyan csak rövidfilm lesz, és a neten fogják ingyen megosztani az alkotók, de már most annyian várják, mint egy-egy nyári vagy karácsonyi blockbustert. A készítő páros a Kicksterteren gyűjtött pénzt a filmre, 3000 dollárt szerettek volna, végül 14 ezret kalapoztak össze.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló