Film

Jön A texasi láncfűrészes előzménysztorija, már trailer is van hozzá

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.19 | 09:13

Már szeptemberben retteghetünk az egyik legvéresebb horror előzményein, hála Julien Maury és Alexandre Bustillo rémálmának, ami a Leatherface címet kapta.

Természetesen ahogy ez várható volt, már az első képkockák is erősen sejtetik, hogy sok jóra nem számíthat, aki a gyilkos közelébe kerül, csak úgy fröcsög a vér ebben a másfél percben is.

A történetben négy elmegyógyintézetből szabadult beteg történetét kísérhetjük végig, őket Jessica Madsen, Sam Coleman, Sam Strike és James Bloor alakítja majd. A gyilkosságok akkor kezdődnek, mikor egy szadista elrabol egy nővért, egy helyi rendőr azonban megpróbálja felgöngyölíteni a brutális vérontás szálait, de végül kiderül, hogy sokkal több köze van az ügyhöz, mint gondolná.

LEATHERFACE (2017) Exclusive Red Band Trailer HD, Texas Chainsaw Massacre

After much anticipation, Bloody Disgusting is excited to exclusively premiere the red band trailer for Leatherface, which will see an exclusive DirecTV release on September 21, 2017, with a limited theatrical run and full VOD release through Lionsgate revved up for October 20, 2017.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.