Film

Szabó Győző: nem értem volna meg az ötvenedik évemet Csernus Imre nélkül

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.19 | 16:35

Szabó elsőként nézhette meg a szenvedéséről készült filmet, a Toxikómát.

Őszintén vallott magánéletéről és drogproblémáiról Szabó Győző. A színész születésnapja alkalmából premier előtt nézhette meg a TOXIKOMA című filmet, amit Herendi Gábor forgatott a színész életének tíz legnehezebb évéről. A vetítés után Szabó levonta a következtetést:

Az ötvenedik születésnapomat meg sem értem volna, ha nincs Csernus Imre és sokkal rosszabbul alakulhatott volna az életem…ezek a képek jöttek felém, amíg néztem a mozit, nem is tudom ezt most még feldolgozni…

– mondta el.

A színész drogfüggőségét dramatizáló alkotásban egyébként nem magát játssza Szabó Győző, hanem Molnár Áron kelti őt életre. A színész elmondása szerint különleges, egész lényét megrázó kihívás volt a szerep:

-Nem leutánozni akartam Győzőt,hanem azt a vehemenciát, dúvadságot, érzékenységet, ami közös bennünk, azt szerettem volna megmutatni , plasztikussá tenni és érzékeltetni, és hogy ezek a tulajdonságok hogyan hatják át a droggal való kapcsolatát

– mesélte Molnár.

A film előzetesét itt lehet megnézni:

Forrás: Bors

Kép: RTL Klub


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • uukotaf szerint:

    Győző! Sok felejthetetlen pillanattól fosztottál volna meg, ha nincs Imre. Ő nem arról híres, hogy kesztyűs kézzel bánik a betegeivel. Erre volt szükséged. Kaptunk egy szerethető Szabó Győzőt, hála Csernus dr.- nak. A filmet feltétlen megnézem, már csak a szimpátiám miatt is.
    Üdvözöl: Baranyai György

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.