Film

Trailerinvárzió! Íme 4 új, sztárokkal telepakolt film

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.21 | 12:43

A Kingsman és a Pacific Rim 2 része, az újraindított Fűrész, meg egy újabb Will Smith film is kapott friss előzetest.

Kingsman 2

Az őrülten pörgős, brit titkosügynök-paródia ősszel moziba kerülő folytatásában még jobban rákapcsolnak az alkotók, de miért is ne tennék, amikor a cél érdekében még az első részben elhalálozott szupermenő ügynököt alakító Colin Firth is visszatér valahogy. Mellette láthatjuk Channing Tatumot, Jeff Bridgest, Julianne Moore-t, Hally Berry-t, Mark Strongot és persze Taron Egertont Töki szerepében.

KINGSMAN 2: The Golden Circle Trailer 2 (Extended) 2017

Trailer 2 for Kingsman The Golden Circle

Jigsaw

Remek tévésorozatokból ismerős arcok, például Laura Vandervoort, Tobin Bell és Callum Keith Rennie szerepelnek a Fűrész szériát október végén újraindító moziban, ami a pszichopata bűnöző becenevét veszi címéül. A kérdés az: Jigsaw visszatért a poraiból vagy egy másolóval állunk szemben? A válasz végül is mindegy: a trailerből is látható, hogy remek munkát végzett.

Jigsaw Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

Jigsaw Trailer #1 (2017): Check out the new trailer starring Laura Vandervoort, Tobin Bell, and Callum Keith Rennie ! Be the first to watch, comment, and share trailers and movie teasers/clips dropping soon @MovieclipsTrailers.

Bright

David Ayer (End of Watch, Fury, Suicide Squad) Netflix számára forgatott filmje december 22-től lesz elérhető, a főszerepeket pedig Will Smith, Noomi Rapace és Joel Edgerton alakítja. A misztikus akció egy olyan világban játszódik, ahol az emberek mindenféle fantasy lénnyel élnek együtt. Smith egy olyan zsarut alakít, aki egy új társat kap, egy orkot, akivel persze nem kedvelik egymást, viszont azonnal belecsöppennek egy szörnyű ügy közepébe, ahol nincs más esélyük, ha életben akarnak maradni, mint összefogni. Nem túl eredeti, viszont jónak tűnik.

Bright Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

Bright Trailer #1 (2017): Check out the new trailer starring Will Smith, Noomi Rapace, and Joel Edgerton! Be the first to check out trailers and movie teasers/clips dropping soon @MovieclipsTrailers. Watch more Trailers: ► HOT New Trailers Playlist: http://bit.ly/2hp08G1 ► What to Watch Playlist: http://bit.ly/2ieyw8G ► Indie Trailers Playlist: http://bit.ly/1CWefqU Set in a world where mystical creatures live side by side with humans.

Pacific Rim: Uprising

A Wachowski testvérek 2013-as órisárobotos sci-fijének folytatását már nem ők, hanem egy eddig tévés munkákban utazó (Spartacus, Dollhouse) rendező-producer, Steve S. DeKnight készíti, a főbb szereplők között pedig ott találjuk John Boyegát és Scott Eastwoodot is. A teaser nem szól másról, csak ami egy ilyen film folytatásától elvárható: minden még több, még nagyobb és még erőteljesebb lesz. Bemutató: jövőre.

PACIFIC RIM 2 UPRISING Teaser Trailer (2018)

First Teaser Trailer for Pacific Rim 2 Uprising


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.