Film

Christopher Nolan elárulta, miért nem látszik Tom Hardy arca a Dunkirkben

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.28 | 14:23

A rendezőnek és a színésznek ez volt a harmadik közös munkája.

Tom Hardy és felesége Charlotte Riley a Dunkirk világpremierjén Londonban. Fotó: Tristan Fewings/Getty Images.

Az első film amin Nolan és Hardy együtt dolgozott, a 2010-es Eredet volt, a második a 2012-es A sötét lovag – Felemelkedés, a harmadik pedig az idei Dunkirk. Mi köti össze és egyben választja el a második és harmadik filmet az elsőtől? Hogy azokban alig láthatjuk Hardy arcát. A Batman filmben ő alakítja Bane-t a gonosztevőt, aki mindig maszkot visel, a Dunkirkben pedig egy pilótát játszik, és a maszkviselésen túl ráadásul alig szólal meg. A rendező ezt mondta ennek kapcsán:

Amikor Tomot felkértem Bane szerepére, nagyon örült, hogy csak a két szemével, a szemöldökével és a homlokával tud majd játszani, izgatta a kihívás. Gondoltam, akkor most lássuk, mire megy, ha nincs se szemöldök, se homlok, csak egy szem. Persze Tom olyan egyedülálló tehetség, aki egyetlen szemvillantásával többet tud megmutatni, mint más az egész testével.

Mélységesen egyetértünk Christopher Nolan véleményével, de azért a női film- és Hardy-rajongók nevében szeretnénk kérni, ne rejtse el a következő közös filmjükben ennél még jobban, hanem maradjunk az Eredet egészalakos, tisztán látható és kivehető verziójánál. Köszi.

Dunkirk Official Trailer #1 (2017) Christopher Nolan, Tom Hardy Action Movie HD

Dunkirk Trailer 1 (2017) Christopher Nolan, Tom Hardy Action Movie HD [Official Trailer]


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.