Film

James Cameron megnyilatkozott Alien és Terminátor ügyben

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.15 | 15:22

Lesújtó véleménye van az új folytatásokról.

James Cameron. Fotó: Kevin Winter/Getty Images.

Cameron a Daily Telegraphnak adott interjút. Szerinte az új Alienek és Terminátorok meg sem közelítik azt a minőséget, mint amit a franchise-ok első részei jelentenek. A rendező a Terminátor első két részét készítette, míg az Alien esetében a másodikat (az elsőt pedig Ridley Scott).

Cameron nagyon kíváncsi volt a folytatásokra, de nem volt elégedett egyik újabb filmmel sem, hanem csalódott. Mint elmondta, nem csodálkozik, hogy megbuktak ezek a mozik, de ez szerencsére az eredeti filmek zsenialitásán semmit nem ront. Majd így fejezte be gondolatait:

Elég analitikus fajta vagyok, úgyhogy rögtön észreveszem, hogy hol a baj, mi az, ami nem működik. Ha lett volna 20 percem a forgatások előtt beszélgetni a rendezőkkel, elmondtam volna az észrevételeimet, ami hátha segített volna. De tudom, hogy ez persze nem így működik.

Cameron, talán megelégelve a Terminátor egyre kínosabb folytatásait, maga vette kézbe az ügyet és Arnold Schwarzeneggerrel már egy új, remélhetőleg megint jó Terminátoron dolgoznak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló