Film

Danny Boyle nem rendezi meg a 25. James Bond filmet, Idris Elba pedig nem lesz 007-es ügynök

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.23 | 09:06

A Trainspotting rendezője szakmai nézeteltérések miatt állt fel a rendezői székből, Idris Elba pdig csak egy kurta nemmel válaszolt a kérdésre, hogy akkor ő lesz-e Daniel Craig utódja, vagy sem.

Fotó: Steffi Loos (AFP PHOTO)

A 25. James Bond film elméletileg 2019 októberében kerül a mozikba, de ahhoz decemberben el kellene kezdeni a forgatást. A kiválasztott rendező, és a forgatókönyvet is részben író Danny Boyle viszont váratlanul otthagyta a projektet, mert valamiben, lényeges kreatív kérdésekben, amiket senki nem részletezett az érintettek közül, nagyon nem egyezett a véleménye a film producereinek állaspontjával. Így hát elváltak az útjaik. Úgyhogy most főhet Barbara Broccoliék feje, hogy kit ültessenek gyorsan a helyére. De akkor még ott a forgatókönyv, hogy az vajon rendben van-e úgy, ahogy van, vagy azzal is kell még valakinek, mondjuk az új rendezőnek bíbelődnie.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Idris Elba adott egy tévéinterjút első rendezése (Yardie) kapcsán, és amikor megkérdezték tőle, hogy a híresztelések, melyek szerint ő lesz a következő James Bond, igazak-e (meg hát volt neki nem oly régen a jamesbondos Twitter posztja is), ő pusztán egy kurta nemmel válaszolt, és nem is kívánta tovább boncolgatni a témát.

Úgyhogy most két álommal kevesebb a James Bondosoknak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló