Film

Henry Cavill többé nem lesz Superman, Ben Affleck pedig Batman, előbbire már van is jelentkező

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.13 | 12:42

Henry Cavill már bejelentette a dolgot, Ben Affleck viszont még nem, de már mindenki úgy kezeli Batman szerepét, hogy azt a jövőben valaki más fogja alakítani.

Fotó: Alfredo Estrella (AFP PHOTO).

Azt sosem értettük, Ben Affleck miért vállalta el Batman szerepét, amikor szinte sütött a figuráról, hogy nem igazán érdekli, és csak félvállról csinálja. Nem is nőttek össze, ő meg a szerep, így Affleck Batmanje sem fog túlzottan hiányozni. Henry Cavill Supermanje viszont igen, ők azért összenőttek, de érthető a színész döntése, hogy szeretne inkább más filmeket forgatni a szuperhősös mozik helyett. Ő már be is jelentette a távozását, Affleck viszont még nem, de mind a DC-nél, mind a Warnernél úgy kezelik a dolgot, hogy már nem ő lesz Batman, ha majd megint feltűnik a vásznon a denevérember. Amire, illetve Superman vásznon való újbóli felbukkanására egyelőre a közeljövőben semmi esély, a Warner most más DC hősökkel van elfoglalva, akik ráadásul elsősorban csajok: Supergirl és Wonder Woman.

Hogy ki lesz a következő Batman, azt most még nem tudni, de mivel nem is nagyon terveznek a közeljövőben vele, most ez a kérdés még nem aktuális. Ellenben Superman szerepére már akad egy jelentkező, aki pedig nem más, mint a hatalmas képregény-rajongó hírében álló Michael B. Jordan, aki a bokszolós Creed filmek mellett felbukkant már szuperhős mozikban is. A szuperszörnyű Fantasztikus Négyesben ő volt Fáklya, illetve a Fekete Párducban ő alakította a gonosz Koncolót. Ha zöld utat kap, akkor ő lehet az első afro-amerikai Superman. A dolgot persze nehezíti, hogy bár a karaktere meghalt a Fekete Párduc végén, mégis szóba került, hogy visszatérne a folytatásban is.

Fotó: Valerie Macon (AFP PHOTO).


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló