Film

Videóklip készült A hab című magyar film főcímdalához

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.23 | 14:48

Nagy várakozás előzte meg a HAB végén felcsendülő If I Have You című dalhoz készült, mától látható videoklipet, melyet a Blahalouisana énekesnője, Schoblocher Barbara és a LAZARVS frontembere, Áron András énekelt fel.

A HAB az ősz legédesebb vígjátékaként nemcsak szívmelengető történetével, könnyed humorával és lenyűgöző látványvilágával csábítja hetek óta sorra a nézőket a mozikba, de fülbemászó dallamaival is. A film teljes zenei anyaga Balázs Ádám zeneszerző munkáját dicséri, és mától a stáblista alatt hallható végefőcím is elérhető a rajongók számára a Gold Records gondozásában. A dalhoz ráadásul videóklip is készült, melyben az előadók mellett a film legmeghatározóbb jelenetei is láthatók Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével, tökéletesen visszaadva és megidézve a HAB különleges hangulatát.
„Amikor Balázs Ádám és Jancsó Gábor elkezdtek dolgozni az „If I Have you”-n, mi Áron Andrissal épp a novemberben megjelenő szólólemezére vettük fel azokat a dalokat, amelyekben közreműködöm. Gábor, akivel lassan 9 éve zenélünk együtt a Blahalouisianában, megkért, hogy segítsek a demóének elkészítésében, és végül annyira megtetszett mindenkinek a duett, hogy adta magát, hogy Andrist is bevonjuk. A véletlen műve, hogy ez így alakult, de nagy megtiszteltetés és külön öröm volt számomra ezekkel az emberekkel együtt dolgozni, és azt hiszem, mindannyian büszkék vagyunk a végeredményre. Egy igazán szerethető, bájos hangzásvilágú dal született, ami nagyon jól illik a filmhez. A videoklip esetében az egyszerűségre törekedtünk, a történetet a filmjelenetek mesélik el” – fűzte hozzá Schblocher Barbara.

A mától látható videóklipet szintén Lakos Nóra, a HAB rendezője jegyzi, a fényképezésért pedig a film operatőre Balázs Dániel volt felelős. Az alkotók a forgatás idejére visszatértek a történet egyik fő helyszínére, a pusztazámori kastély kertjébe, hogy az előadók a filmből már ismert ikonikus környezetben tűnjenek fel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló