Film

Wolverine 3 újabb premier dátum, és felnőtt film lesz

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.07 | 11:34

Farkas (eredetileg: Wolverine) márciusban újra támad, de a folytatás kimondottan felnőtt film lesz.

Wolverine szobor a New York-i Madam Tussauds-ban. Kép: Stephen Lovekin/Getty
Wolverine szobor a New York-i Madam Tussauds-ban. Kép: Stephen Lovekin/Getty

A galaxis örzői, a Batman újabb részei és különösen a Deadpool óta a képregényfilmek kikerültek a kiskamaszoknak szóló családi filmek sátutszából, igazi kemény akciófilmek lettek. A rendezők és producerek már nem félnek a 18-as besorolástól, és attól, hogy ez megfelezi a nézőszámot. Így a Wolverine is bekeményíthet.

Az egyszerűen csak a főhős keresztnevét (Logan) viselő harmadik rész nem finomkodik: sem ami a szóhasználat nem gyerekbarát, sem ami az akciójelenetek kivitelezése. Az erőszakra megvan az oka főhősünknek: a legmérgesebb mutáns nem elég, hogy korosodik, de öngyógyító képességei is cserben hagyják. Fájdalmában az italhoz nyúl, ahogy az meg van írva az Wolverine: Old Man Logan  című képregényben.

Pletykálják, hogy a történet szerint akad majd egy tanítványa, egy feltételezett kislány mutáns -a későbbi X-23, azaz Laura Kinney- aki 3 helyett 2 pengével rendelkezik. A filmplakáton, melyet Hugh Jackman Twitterén  is közzé tett- vélhetően az ő keze látható.

Az ausztrál színész utolsó farkasbőrbe bújásának tervezett mozi bemutatója 2017 március 2-3 lesz, a filmben szerepel még Patrick Stewart, Elizabeth Rodriguez, Boyd Holbrook és Stephen Merchant is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.