Film

SPOILER: a Bosszúállók 4 gonoszához képest Thanos csak egy kispályás?

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.13 | 13:23

A Végtelen háború folytatásában vészesen emelkedik a tét.

SPOILER, A Bosszúállók: Végtelen háború úgy ért véget, hogy Thanos csúnyán odapörkölt az univerzumnak. A kétségbeesésünket csak növelheti az a hír, hogy a szupertitkos negyedik rész valami még nagyobb gonoszságot fog hozni.

Az őrült titánnál mégis ki lehet elvetemültebb? A kiszivárgó merchandise-cuccokból pár következtetést le tudunk vonni – Thor és Mordály új kosztümöket kapnak, a felirat pedig eképp szól:

Az asgardi Thor a rendkívüli erejű Stormbreaker pörölyt veti be, az új ellenségekkel szemben. Mordály pedig új csapat élén szegül szembe az eddigi legnagyobb fenyegetéssel, ami a galaxist érte.

Csak nem Annihilus közelít?

Pletykálják már, hogy Avengers: Annihilation – Avengers: Endgame lenne a negyedik fejezet címe. De Joe és Anthony Russo, azaz a rendezőpáros csak annyit kötött az orrunkra, hogy a cím nem hangzott el a harmadik rész során.

És mi van akkor, ha új gonosz nem is kerül bevezetésre, hanem

Thanos lép szövetségre pár szuperhőssel?

Mert a képregényfolyamban fordult már elő ilyesmi. A titán ugyanis nem az élvezetért öl – inkább abban hisz, hogy a túlnépesedés rossz, és univerzumnak jót tesz az, ha valaki drasztikusan csökkenti az egyedek számát. 2019 május 3-ig még lesz min spekulálnunk, az Uproxx szerint.

 

View this post on Instagram

 

10 years in the making. Watch Marvel Studios’ “Avengers: #InfinityWar” instantly today: [link in bio]

A post shared by Avengers: Infinity War (@avengers) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló