Film

A rajongók azt akarják, hogy Tarantino rendezze a Deadpool folytatását

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.26 | 13:33

Már több mint 12 ezer rajongó írta alá, hogy Quentin Tarantino rendezze a Deadpool második részét. Az első részt jegyző Tim Miller pár napja jelentette be, hogy kiszáll a produkcióból, mert kreatív nézetkülönbségei támadtak Ryan Reynoldsal.

Amióta kiderült, hogy Tim Miller rendező kiszáll a Deadpool folytatásából, a rajongók kombinálnak, kivel lehetne helyettesíteni őt. Egyesek azonban úgy vélik már meg is találták a megfelelő direktort: a káromkodós szuperhős történetének folytatásához Quentin Tarantinot szemelték ki. Ennek érdekében pedig egy aláírásgyűjtést is indítottak a change.org-on.

A Deadpool folytatása kapcsán nagyok az elvárások, hiszen a minden szempontból formabontónak mondható képregényfilm talán az idei év legnagyobb meglepetése volt. A mozi nem csak a rajongók és a kritikusok körében lett sikeres, hanem a pénztáraknál is:

eddig ugyanis több mint 782 millió dollárt termelt.

Ezzel pedig az X-Men-széria legjobban jövedelmező darabja lett. Arról nem is beszélve, hogy ez volt az első olyan képregényfilm, ami kicsit sem célzott a családokra, az USA-ban korhatáros karikával ment, ezt eddig egyik képregény adaptáció se merte meglépni.

Pár napja azonban az első részt jegyző Tim Miller rendező bejelentette, hogy kiszáll a folytatásból. Döntését azzal a ködös magyarázattal indokolta, hogy

kreatív nézetkülönbségek alakultak ki

közte és a Deadpoolt alakító Ryan Reynolds között – aki mellesleg a film egyik producere is. A projekt tehát leállt.

via GIPHY

A change.org-on már közel 12 ezren támogatták aláírásukkal, hogy a rendezői széket Tarantino kapja. Ez persze önmagában még nem jelenti azt, hogy valóban ő lesz a rendező. Mindenesetre kíváncsiak lennénk rá, hogy mit hoz ki a legendás direktor a mindenkinek beszólogató, hősiesnek nehezen nevezhető képregényfigurából.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló