Film

Tarantino kész van legújabb forgatókönyvével, de Weinsteinék helyett új stúdiót keres

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.03 | 15:09

A rendező befejezte a kilencedik filmjének forgatókönyvét, de elhatárolódik Harvey Weinsteintől a szexuális zaklatásos botrányok miatt.

A Ponyvaregény, a Kill Bill és a Kutyaszorítóban című kultikus filmek rendezője elkészült a következő alkotásának forgatókönyvével, azonban az egyre nagyobb botrány hatására úgy határozott, hogy szakít a The Weinstein Company stúdióval, és inkább új helyet keres a legújabb művének. Tarantino az összes nagyobb stúdiónak elküldte a könyvet, és a közeljövőben derülhet ki, hogy végül melyikhez kerül.

tarantinofeed / Instagram

Az ügy azért is érdekes, mert az óriási botrányba keveredett producer egyik legjobb barátja (volt) Quentin Tarantino, aki korábban a New York Timesnak ismerte el, hogy évek óta tudott arról, Weinstein hogyan viselkedik a nőkkel. Azt is elmondta, hogy nagyon szégyenli magát, amiért nem tett ellene semmit.

Eleget tudtam ahhoz, hogy többet tegyek annál, mint amit megtettem

– mondta az ügyről a rendező.

Ennek fényében pedig kicsit furcsán jön ki, hogy legújabb filmje kapcsán látványosan elhatárolódik Weinsteinéktől. Tarantino kilencedik filmje a Charles Manson-gyilkosságokat dolgozza majd fel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló