Film

Luke Skywalker átállt a sötét oldalra? Mark Hamill elárulta a tikot

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.07 | 09:13

A Star Wars-filmsorozat nyolcadik része idén decemberben debütál a mozikban, de a rajongók már most választ kaphattak az örök kérdésre.

A Csillagok háborúja-sorozat nyolcadik része, a Star Wars: Az utolsó Jedik 2017 decemberében érkezik a mozikba – a filmekben Luke Skywalkert alakító színész, Mark Hamill egy friss interjúban mesélt arról, hogy mennyit változott Luke karaktere az új részben.

Fotó: Slaven Vlasic/Getty Images

A színész elmondta, hogy a legnagyobb kihívást maga az idő jelentette neki, ami a Jedi visszatér és a Star Wars: Ébredő erő között eltelt. Ezen kívül beszélt a Star Wars-rajongók örök vesszőparipájáról is, vagyis arról, hogy, Luke Skywalker átállt-e a sötét oldalra.

Az a Luke, akit Az ébredő Erő végén láthattunk, elveszítette az önbizalmát. Nem hisz már abban, hogy képes helyes döntéseket hozni, de nem állt át a Sötét Oldalra, az ő karaktere nem fordult át gonosszá. Azért így is egy olyan oldalát ismerhetik meg majd a nézők, ami elég szokatlan lesz: az biztos, hogy ezzel a szereppel kiléptem a komfortzónámból, igazi kihívás volt eljátszani őt.

Az utolsó Jedik december 14-én debütál a mozikban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló