Film

A TCL támogatásával készül a következő BAFTA – Itt vannak a részletek

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.11 | 09:18

A TCL és a BAFTA (Brit Film-és Televíziós Akadémia) bejelentette, hogy a többszörös díjnyertes színésznő és producer, Margot Robbie kiváló filmes és televíziós karrierjét bemutató BAFTA: Egy élet képekben című filmjét a TCL támogatja.

A díjnyertes színésznő és producer, Margot Robbie filmes és televíziós pályafutása kerül bemutatásra. A kétszeres Oscar-díjra jelölt Margot Robbie legismertebb szerepei a Wall Street farkasa (2013), az Én, Tonya (2017), az Öngyilkos osztag (2016), a Két királynő (2018), a Volt egyszer egy Hollywood (2019), a Botrány (2019), a Ragadozó madarak (2020) és az Amszterdam (2022). A LuckyChap nevű produkciós cégével közreműködött az Oscar-díjas Ígéretes fiatal nő (2020) és az Én, Tonya (2017) című filmekben, illetve a Dollface (2019-2022) és az Egy szobalány vallomása (2021) TV-sorozatokban is.

A kamerák mögött elkötelezett támogatója a nemek közötti egyenlőségnek. Hamarosan főszereplőként láthatjuk Damien Chazelle filmjében, Babylon és Barbie-ban (a tervek szerint 2023-ban mutatják be), amit Greta Gerwig és Noah Baumbach írt.

A TCL által támogatott BAFTA: Egy élet képekben egy mélyinterjúkat tartalmazó sorozat, mely a világ vezető filmes és televíziós tehetségeinek különleges karrierjébe enged betekintést, a szereplők pedig mesélnek azokról az élményekről, tapasztalatokról, melyek segítették őket a fejlődésben.

Immár negyedik alkalommal dolgozik együtt a BAFTA és a TCL az Egy élet képekben sorozaton. Az előző három óriási siker volt, melyekben a világ legismertebb férfiai közül Daniel Craig és George Clooney, valamint a többszörös díjnyertes rendező, Baz Luhrmann szerepelt.

A TCL és a BAFTA az elmúlt három év során más projektekben is együttműködött, ugyanis a TCL szponzorál több BAFTA-jelölt TV-műsort, továbbá lehetőséget teremt a BAFTA Tanulás, Befogadás és Tehetséggondozás programjaiban résztvevő feltörekvő filmesek számára.

Ez az együttműködés is jól példázza a TCL elkötelezettségét a „Nagyszerűség inspirálása” terén, melyet a termékek (a televízióktól és hangfalaktól kezdve egészen az okostelefonokig, tabletekig, hordozható kijelzőkig, fülhallgatókig, routerekig vagy háztartási eszközökig) innovatív ökoszisztémáján keresztül is hangsúlyoz. Ezekkel az eszközökkel segítik a tanulást, a szórakozást és az egészséges életet mindennapi tevékenységeink során.

A TCL büszkén működik együtt a Brit Film és Televíziós Akadémiával, a világ egyik vezető független művészeti szervezetével

– mondta el Frédéric Langin, a TLC Europe Sales & Marketing osztályának alelnöke. “Mi lehetne jobb módja a kapcsolódásnak és inspirálásnak, mint a mozi csodálatos világa, illetve a többszörös díjazott színésznő és producer, Margot Robbie. Az elmúlt három évben a BAFTA tökéletes partnernek bizonyult, hogy teljesíthessük a Nagyszerűség inspirálása fogadalmunkat, ezzel is hangsúlyozva a helyi és globális közösségek iránt tett erőfeszítéseink fontosságát”.

A TCL célja, hogy az emberek elérhessék saját nagyságukat. Az együttműködés által ösztönözhetjük őket arra, hogy szert tegyenek, halljanak, megtapasztalhassanak és megoszthassanak új élményeket, eszméket és lehetőségeket, amik révén követhetik kisebb és nagyobb álmaikat. A filmek hatalma, a sport életöröme és a játékok közösségformáló ereje által a TCL a lehető legtöbb emberhez ér el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló