Film

Gal Gadot nem cicózik, csak Brett Ratner nélkül bújik újra a Csodanő bőrébe

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.13 | 10:12

A producer legalább hat kolleganőjét zaklathatta, ezért rakatná ki a színésznő a stábból.

Brett Ratner legalább féltucat színésznőt zaklathatott, akik között Ellen Page és Olivia Munn is ott van – ez épp elég ok arra, hogy Gal Gadot beszigorítson. A minden idők legsikeresebb képregényhős filmdebütjét produkáló franchise újabb fejezetében ezért nem akar együtt dolgozni a filmessel a Wonder Woman megtestesítője. A férfi cége, a RatPac-Dune Entertainment a Csodanő produkciós munkálataiba folyt bele, a Warner Bros-szal való pénzügyi együttműködés részeként. Gadot odáig ment, hogy bejelentette, nem ír alá újabb részt, ha Ratner továbbra is a stábhoz tartozik, és profitál a Wonder Womanből.

?? #coolray #Errocafashion

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Ami biztos, hogy a burbanki stúdió nem fogja megújítani a szerződését Ratnerékkel 2018-ig. Ellen Page és Olivia Munn neve merült fel eddig annak kapcsán, hogy a cégvezető producer szexuálisan zaklathatta kolléganőit.

Gadot sokat kockáztat a húzással, ugyanis szuperhősös bemutatkozása világszerte 821 millió dollárt hozott a konyhára, november közepétől pedig a Justice League-ben is viszont láthatjuk a tüzes amazont.

My new super power! Elastigirl ??

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Egy, a színésznőhöz közel álló forrás szerint

Gal kemény csaj és nem enged az elveiből. Tudja, hogy a pénztárcájuknál kell megfogni az ilyen Ratner-féléket. Bízik abban, hogy a Warner Bros is partnere lesz ebben. A film, amely pont a nők felhatalmazásáról szól, nem épülhet az őket bántalmazók támogatására.

A CNBC megkeresésére még eddig nem reagált a Warner stúdió.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.