Film

Nem semmi, a Joker most lépi át az egymilliárd dolláros bevételt!

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.16 | 09:48

Erre eddig még egy felnőtt besorolású film sem volt képes!

Hét hete tart a DC antihősének diadalmenete, mely ezen a hétvégén újabb mérföldkővel gyarapszik, ha minden igaz. Nagyon úgy tűnik, hogy a napokban éri el az egymilliárd dolláros bevételt a Joker-film, ugyanis már 998 milliónál tart világszerte a kasszák számlálója.

 

View this post on Instagram

 

Congratulations to the #Joker Make-Up & Hair Styling team on their #MUAHSawards nominations.

A post shared by Joker Movie (@jokermovie) on


18-as karikás filmnél ekkora summa még nem jött össze, mióta világ a világ. És a mozilátogatási láz nem hagyott alább: Joaquin Phoenix Oscar-gyanús alakítására még mindig rengetegen kíváncsiak. Sőt: összesen 40 film jutott el ilyen magasra, melyek közül szintén a stúdióé az Aquaman (1,08 milliárd), a konkurencia legnagyobb dobása pedig a Pókember: Idegenben (1,031).

 

View this post on Instagram

 

#JokerMovie now playing everywhere. Get tickets at link in bio.

A post shared by Joker Movie (@jokermovie) on


Ami a döbbenet, hogy a Joker-filmet egyáltalán nem tolta meg a kínai piac: Ázsia ezen részén ugyanis egyáltalán nem vetítik ezt az alkotást. A DC a Sötét Lovaggal is nagyot ment; a bohóc ellenlábasa annak idején 1,005 milliárdot kaszált, szintén Kína nélkül. A Joker mindössze 62,5 millió dollárból készült, ami eddig a 15-szörösét hozta vissza. Így a képregény-adaptációk rekordját is elkönyvelheti. Nem csoda, ha Todd Phillips rendező máris a folytatáson töri a fejét:

Az kizárt, hogy még egy ugyanolyan őrült és vad mozi legyen a Bűn Bohóchercegéről. A témaválasztásnak persze rezonálnia kell rá. Minél valóságosabban csíped el – ha nem a csillogásra koncentrálsz – annál izgalmasabb lesz!

idézi a Ladbible a direktort.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló