Film

Márciusban újra elszabadul King Kong, de a trailer már itt van

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.17 | 11:23

Az ott egy majom? – kérdi a pilóta, és ez biztos bevonul a filmtörténelem híres utolsó mondatai közé. Az óriási gorilla ismét ereje teljében van az új Kong: Skull Island előzetesében.

screenshot_skull_warner
forrás: Warner Bros.

A filmstúdiók elég keményen tudnak bánni a filmbarátokkal, alig-alig csepegtetnek infókat egyes, rég várt filmekről. A Legendary Pictures és a Warner Bros. Pictures a nyári kedvcsináló után végre megkönyörült rajtunk, és közzétette a teljes előzetest. A film az 1970-es években játszódik, és egy csapat tudóst és katonát követ expedíciójuk során az újonnan felfedezett Csendes-óceáni szigeten.

Az előzetes alapján van mire várni: a Jordan Vogt-Roberts rendezte filmben Kong többször is megjelenik a képkockákon, ami egészen szokatlan. Az alkotók általában az utolsó nagy csatáig tartogatják a szörnyeket, de a Skull Island alkotói nem félnek már az előzetesben megmutatni a lényeget. A film premierje 2017. március 10-én lesz, és többek között szerepel benne Tom Hiddleston, Brie Larson és John Goodman is.

A Skull Island és a 2014-es Godzilla ugyanabban az univerzumban játszódik, és 2019-re tervezik a folytatást, a Godzilla 2-t. De ez még nem minden: a két óriás végre összecsap a Godzilla vs. Kong 2020-ra várható részében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló