Film

6 előzetes, amit látnod kellett a héten

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.26 | 10:43

A hihetetlen családtól a Black Mirrorig sok-sok ígéret a mozikban és a sorozatok világában.

Itt van hét olyan előzetes, ami a héten jött ki, és érdemes megnézned. Az Időcsavarról már írtunk, ami a Disney újabb nagy dobása lehet, de mi volt még?

A hihetetlen család 2.

A hihetetlen család a Pixar legnépszerűbb mozija volt mostanában, így a második rész is biztosan lázba hozza a nézőket. A második rész előzetese nem túl izgalmas, a baba a szuperképességeit használja benne, és ennyi egyelőre elég. A mozi jövő júniusban jön, szóval lesz még idő többet elárulni a sztoriról.

Black Mirror 4. évad


A kultikus sorozat feléledt a Netflixen, és ugyanolyan para jövőt fest elénk, mint fénykorában. A Fekete tükör most a szülő-gyermek kapcsolatot festi feketére. Az előzetes alapján a negyedik évad is hozza azt a feszültséget, amit a Black Mirror séróból tudott bármikor.

Phantom Thread


Egyik kedvenc színészünk visszavonul, és Daniel Day-Lewis utolsó filmszerepét Paul Thomas Anderson rendezi, ami az előzetes alapján méltó búcsúnak tűnik. Minden pillanata csodálatos, és karácsonykor jön a mozikba.

El Camino Christmas

Itt az karácsonyi filmek szezonja, a Netflix is előjött egy nagyon izgalmas filmmel, amiben Jessica Alba és Tim Allen is ott van.Úgy tűnik, hogy a netes műsorszolgáltató már bármelyik mozisztárt meg tudja szerezni, akit csak akar. A film egyébként izgalmas, egy kisboltban túszként fogvatartott ember története.

The Final Year


Hollywood persze máris dolgozik az Obama sztorin, itt az első nagyszabású vállalkozás ebben a témában. Az utolsó év egy dokumentumfilm Barack Obamáról és a csapatáról 2016-ból, amit pont 12 hónapig forgattak, és az előzetes alapján meglepően intim részleteket árul el az exelnökről. A mozi január 19-én jön ki. Ha be akarsz lesni az amerikai elnök munkájába, remek alakom kínálkozik a filmmel.

The Mercy


Colin Firth és Rachel Weisz egy izgalmasnak ígérkező moziban tűntek fel, Donald Crowhurst igaz történetében, aki 1968-ban mindenféle edzés nékül elindult egy Föld megkerülő vitorlás versenyen, és nem sokkal később elkezdett csalni is a versenyben, szóval várhatóan lesz csavar bőven a sztoriban. A film február elején kerül a mozikba.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló