Film

Itt az új Marvel kapitány-trailer, ami sok mindent megmagyaráz

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.04 | 10:25

Öreg néniket püfölni? Hogy is van ez a Marvelnél?

Nyáron jelentkezett legutóbb mozifilmmel a Marvel, méghozzá a Hangya és a Darázs formájában. Az MCU égisze alatt máris közeleg a következő történet: a Marvel kapitány, melyhez érkezett is egy új előzetes.

 

View this post on Instagram

 

“Something in my past is the key to all of this.” – Carol Danvers / @captainmarvel_official_ // …. – – Collage by @marvelouscarol … Marvelous #MovieTrailer Screenshot from @marvel of #CaptainMarvel ✨ played by @brielarson …. I’ll be in Theaters ? 3.8.19 ?✨//… – – – – – – – – – – – – – #avengers #avengersinfinitywar #CaptainMarvel #avenger #avengers4 #avengers2 #avengers3 #avengersmemes #avengerscosplay #marvelcomics #marvel #brielarson #ironman #thor #theavengers #avengersmovie #captain #captainamerica #blackpanther #spiderman #scarletwitch #cosplay #captainmarvelcosplay #thanos #makeup #guardiansofthegalaxy #cosplaygirls #cosplaygirl #mcu

A post shared by Captain Marvel Ⓜ️ (@captainmarvel_official_) on

A legutóbbi beharangozóban Brie Larsont úgy láttuk, mint aki egy idős nőt üt, ami azért némi magyarázatra szorul, még a szuperhősök világában is. Egy olyan valaki, aki akár Thanost is képes volna kiütni, miért ragadtatná el ennyire magát?

 

View this post on Instagram

 

Thank you Marvel fans for your support! 109M global views for the #CaptainMarvel trailer in 24 hours. Higher. Further. Faster.

A post shared by Marvel Studios’ Captain Marvel (@captainmarvelofficial) on

Az idős néni nem más, mint egy gonosz űrlény

…derült ki a december 3-án leadott előzetesből, mely a hétfő est foci két félideje közt volt látható a tévében. Kiderült az is, hogy a Marvel kapitány-film nem lesz annyira felületes, sem butuska, mint a 2011-es Zöld Lámpás-spinoff. Carol Danvers, azaz a Larson’s Légierő pilótája gyakorlatilag a Top Gunt is leiskolázza – méghozzá egy olyan színésznő alakításában, aki 2015-ben arany szobrocskát nyert a Szobáért.

via GIPHY

De Oscar-díj közelben volt már négyszer is a veterán Annette Bening, aki szintén szerepel a produkcióban; és az Akadémia elismerését kiérdemelhetné már Samuel L. Jackson is, aki a megfiatalodott Nick Furyként megint látható lesz ebben a Marvel-moziban.

A kékvérű Larson tényleg nem egy mosolygós küldetésre készül – alaposan meggyűlik a baja az idegenekkel, amire nekünk még a nemzetközi nőnapig, azaz március 8-ig várnunk kell az Uproxx szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló