Film

Nagyon úgy néz ki, hogy Tarantino egy új Star Trek filmen dolgozik

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.05 | 10:33

Ez elég meggyőzően hangzik: Quentin Tarantino lenne a Star Trek-sorozat legújabb darabjának rendezője, J.J. Abrams pedig a producere.

A Ponyvaregény rendezője egy új Star Trek-filmen dolgozik a Deadline értesülései szerint. Egyes források szerint Tarantino maga kereste meg egy Star Trek-mozi ötletével a Paramount filmstúdiót, és állítólag Tarantino már J.J. Abramsszel is tárgyalt az ügyben, aki most éppen a Star Wars kilencedik részét rendezi.

A Variety is arról ír, hogy Quentin Tarantino és J.J. Abrams közösen agyal a Star Trek-sorozat legfrissebb darabján, és bár a forgatókönyv még nagyon kezdetleges formában van, úgy tudják, Tarantino a film rendezését fontolgatja, Abrams pedig producerként venne részt a munkában. A rajongók már el is játszottak a gondolattal, hogy ha ez a mozi megvalósul, akkor Samuel L. Jacksonnak benne kell lennie az újabb Star Trek-darabban.

A post shared by Bosslogic (@bosslogic) on

Ha ez a film valóban megvalósulna, és Tarantino rendezné a filmet, ez lenne az egyik első olyan filmje, amely nem saját eredeti ötlet alapján készült forgatókönyv szerint jönne létre.

Tarantino jelenleg a soron következő egyelőre cím nélküli filmjén dolgozik, amely az 1969-es Manson-gyilkosságok idején játszódik, és Sharon Tate megölésének 50. évfordulójára kerül majd mozikba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló