Film

Rekordáron kelt el Sean Connery pisztolya az első Bond-filmből

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.12.08 | 08:48

A rekorder árú Walther PP pisztolyt egy amerikai licitáló vásárolta meg, aki inkább nem mondta el a nevét!

Az ókori fegyverek és lőszerek gyakran hasítanak az aukciókon. A közelmúltban elárvereztek egy Sean Connery által az első James Bond filmben használt pisztolyt 256 000 dollárért. A becsült ár felett kelt el, miközben több hollywoodi ereklye eladását is meghaladta, amint azt a Julien aukció szervezői először számítottak.

A hatástalanított félautomata Walther PP pisztoly egyike annak a két pisztolynak, amelyet Sean Connery használt James Bond első epizódjában. Addig a film fegyverműveséhez tartozott, amíg 2006-ban kalapács alá nem került. A fegyver szinonimává vált Connery-vel, aki a franchise-ban az első James Bond volt. 90 éves korában hunyt el, de korának egyik legkiválóbb színészeként emlékszik rá a szakma.

A rekorder árú Walther PP pisztolyt egy amerikai licitáló vásárolta meg, aki inkább nem mondta el a nevét! 500 más hollywoodi relikvia mellett árverésre bocsátották például Tom Cruise által a Top Gun-ban viselt vadászbukósisakot, amely 108 000 dollártért jelt el, valamint Bruce Willis kardját, amelyet a Ponyvaregényben láthattunk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló