Film

A Disney streamingszolgáltatására költözteti a Star Wars- és Marvel-filmeket

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.11 | 13:48

Újabb csapás Hollywoodnak.

A Disney csütörtökön bejelentette, hogy a Star Wars- és Marvel-filmjeit a jövőben kifejezetten a Disney+ streamingszolgáltatására szánja. Az egyik produkcióban Ewan McGregor és Hayden Christensen is visszatér.

A vállalat közölte, hogy már a Peter Pan & Wendy és a Tom Hanksszel forgatott Pinocchio című új produkcióit is a Disney+ szolgáltatáson hozza forgalomba. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnökének bejelentése szerint Ewan McGregor és Hayden Christensen  a Star Wars: Obi-Wan Kenobi minisorozatban a jedimestert és tanítványát, Obi-Wan Kenobit és Anakin Skywalkert alakítja ismét.

A két színész 2002-ben Star Wars II. rész: A klónok támadása és 2005-ben a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja című filmekben szerepelt együtt. A Disney+ szolgáltatásán 2022-ben debütáló Kenobi-sorozat tíz évvel A Sithek bosszúja után játszódik majd – írta a The Hollywood Reporter. A múlt héten egy másik nagy hollywoodi filmstúdió, a Warner Bros. jelentette be, hogy összes 2021-es bemutatója egyidejűleg debütál az HBO Max streamingszolgáltatásán és a mozikban.

A pandémia nagy csapást jelent az egész szórakoztatóiparra, a mozik kétségbeesetten várnak a filmekre, amelyek visszacsábítanák a nézőket a mozikba. A nagy filmstúdiók azonban a streaming iránti igényt meglovagolva az előfizetői bázisukat építik az új bemutatóikkal, a tartalomgyártók azt a közönséget akarják kiszolgálni, amely még nem kész visszatérni a mozikba – írta a BBC News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló