Film

A Star Wars: Az utolsó Jedikben is vannak híresember-cameók, nem is akármilyenek

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.13 | 20:25

A titokban és csak pillanatokra felbukkanó sztárok valahogy mindig birodalmi rohamosztagosnak akarnak öltözni.

Mark Rylance, Tom Hardy és Harry herceg a Dunkirk londoni világpremierjén. Fotó: Eamonn M. McCormack – WPA Pool/Getty Images.

Már az Ébredő Erőben is felbukkantak pár híresember, a legnagyobb publicitást James Bond, azaz Daniel Craig rohamosztagos alakítása kapta, de Simon Pegg, Ewan McGregor és Bill Hader sem maradt ki a filmből, bár utóbbi két színész csak mint hangok jutottak szerephez.

Az utolsó Jedikben négy birodalmi rohamosztagos fémruhájába bújik egy-egy híres ember, ráadásul mind a négyen britek, ketten még hivatalból is azok, ők William és Harry hercegek a királyi családból. A másik két híresség inkább szakmabeli: Tom Hardy, aki ugyebár színész, és egy énekes, a Take That tagja, Gary Barlow, aki manapság a brit X Faktor egyik zsűritagjaként ismert.

Joseph Gordon-Levitt is cameózik a filmben, egy idegen lénynek kölcsönzi a hangját, viszont neki Rian Johnson nagy haverja lehet, ugyanis a rendező megígérte a színésznek, hogy az összes Star Wars filmben, amit forgat, ad neki egy-egy cameót. Az utolsó Jedik még csak a belépője volt az Univerzumba Johnsonnak, aki a Skywalker-saga lezárulta után egy új, önálló trilógiát készít majd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló