Film

Öt film a két ünnep közötti időszakra, amit érdemes megnézni a Netflixen

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.29 | 13:18

Van ami Netflix saját gyártású film, és olyan is van ami hatalmas siker volt a hazai mozikban.

1, Tőrbe ejtve

Egy magándetektív megpróbálja kibogozni a sikeres krimiíró halálát, valamint az excentrikus családját övező titkok és hazugságok kusza hálóját. Kellemes humorral teszi mindezt, olyan szereplőkkel mint Daniel Craig,Chris Evans,Ana de Armas. Mindenképpen egy szórakoztató alkotás, amely nagyon pörgött a hazai mozikban is.

2, A két pápa

Nem mostani film, de Anthony Hopkins és Jonathan Pryce alakítása miatt szinte kötelező darab ha még nem láttad. A története egyszerű: a katolikus egyház kulcsfontosságú fordulópontján XVI. Benedek pápa meglepő barátságot köt a leendő Ferenc pápával. Valós események alapján. Az utóbbi idők egyik legjobb színészi játékát láthatjuk benne.

3, Az ír

Martin Scorsese neve szinte biztos zálog a minőségre, még akkor is ha ebben a közel négy órás filmben nem mindig látunk kapkodós akciójeleneteket. Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci ezek a nevek nem véletlenül vannak a legjobbak között számontnartva, az Oscar díja jelölt filmben a bérgyilkos Frank Sheeran idézi fel a titkokat, melyeket a Bufalino család hű tagjaként őrzött.

4, Six Underground – Hatan az alvilágból

Egy igazán pörgős és látványos akciófilm, amely nem unalmas, és sosem áll meg, egy percre sem. Miután megrendezte a saját halálát, egy milliárdos vakmerő és véres küldetésre toboroz nemzetközi csapatot. A cél: egy kegyetlen diktátor megdöntése. Ryan Reynolds pedig egyértelműen Ryan Reynolds.

5, David Attenborough: Egy élet a bolygónkon

A legendás műsorvezető elmeséli életének és a Föld evolúciójának a történetét, miközben gyászolja az elveszett vadont, és elmondja, hogyan képzeli el a jövőt. Megindító film, lenyűgöző képsorokkal, ha valami igazán csodálatos műsorral akarjuk letesztelni az új TV-t akkor ezek a képsorok tökéletesek lesznek erre. De itt ennél többről van szó, ez az eddigi legszemélyesebb filmje, és kegyetlenül mutatja meg mivé lett a föld, és milyen közel vagyunk az összeomláshoz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló