Horoszkóp

Ezt a három csillagjegyet utálják a leginkább

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.17 | 12:48

Van köztük olyan csillagjegy, amire nem is gondolnál.

Bizonyos csillagjegyek szülöttei olyan személyiségjegyeket mutatnak, amik esetén szinte garantált az ellenszenv kialakulása. Ez a három csillagjegy gyakran szerepel a közutálat tárgyaként.

Ikrek

Az abszolút első Ikrek egy lenyűgöző jegy, és ahogyan a névadója, a jegy szülötte is két végletet ötvöz: személyisége így meglehetősen viharos. Esetében soha nem tudhatod, mire számíthatsz. Egyszerűen annyira kiszámíthatatlan, hogy az emberek rendszeresen azon kapják magukat, hogy tojáshéjon járnak egy Ikrek jegyű ember körül. Instabil karaktere és állandó hangulatingadozása miatt nehéz a közelében lenni, és igazán megbízhatatlan barát tud lenni.

Oroszlán

A harmadik helyezett Oroszlán egy tipikus tűzjel abban az értelemben, hogy szereti a rivaldafényt, és mindent megtesz, hogy ott is maradjon. A csillagjegy szülöttének kemény hozzáállása azt jelenti, hogy gyakran elviselhetetlennek és túlzottan versengőnek tartják őket az élet minden területén. Ráadásul magabiztos személyüket gyakran hiteltelennek tekintik, ezért sokan automatikusan arra a következtetésre jutnak, hogy nem szabad megbízni bennük. Röviden: nem igazán tartják őket nagy becsben.

Szűz

A Szűz jeges személyisége és leereszkedő viselkedése kétségtelenül megmagyarázza, miért került a legutáltabb rangsor második helyére. A sznobságát határozottan sokan nem kedvelik, a Szűz azonban védekező mechanizmusként használja ezt a tulajdonságát. Természeténél fogva félénk karaktere azt jelenti, hogy nagyon bizalmatlan másokkal szemben, ezért senkit sem fogad bizalmába. A Szűzzel való barátkozás ráadásul szinte lehetetlen – írja a Bors.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló