Horoszkóp

Horoszkóp április 14. – meghitt, összebújós nap vár ránk!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.14 | 10:00

Bika előtt új út nyílik, a Kosnak izgalmas napja lesz.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap izgalmas, és főként inspiráló beszélgetéseid lehetnek, csak ne akard mindenáron meggyőzni a másikat – az most úgysem fog menni. Jobban jársz, ha egyszerűen tudatosan figyelsz arra, hogy nyitottan fogadd a másik véleményét, elvárásait.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Úgy érzed, sok új ajtó nyílt meg előtted az elmúlt napokban, de talán tanácstalan is vagy, hogyan is élhetnél a legjobban a kínálkozó lehetőségekkel. Tájékozódj és kérj tanácsot – ez a kulcs a jelenlegei helyzethez.

 

Illusztráció: pixabay

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap egy kapcsolatodban eljuthatsz a bizalom egy új szintjére, és olyan információkat oszthatsz meg a másikkal, amelyeket eddig, ha nem is tudatosan, de mégiscsak elrejtettél előle. Nincs okod a szégyenkezésre, és meg is könnyebbülsz majd attól, hogy megosztottad az érzéseidet.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma már a Rák jegyében látható a Hold, ez a közös családi időtöltés ideje. A nagy vasárnapi ebéd most különösen jó hangulatúra sikeredik, és most tényleg nagyon harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap a megérzéseid vezessenek valakivel kapcsolatban, aki mézesmázosan, de valószínűleg nem őszinte jószándékkal közeledik hozzád. Ne csak a felszínt figyeld, próbáld meglátni az álarc mögött a valódi célt is. Ha így teszel, nem érhet meglepetés az illetővel kapcsolatban.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne törődj semmilyen fenntartásokkal és csakis a szívedre hallgass most vasárnap. Ha valakivel megosztanál valamit, vagy kezdeményeznél egy közös programot, akkor ma tedd ezt meg. Felejts el minden szégyenlősséget és egyszerűen mondd el, mit szeretnél, mit érzel.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap egy családtaggal, vagy barátoddal történő beszélgetésed során új ötletek fogalmazódhatnak meg, ami azt is eredményezheti, hogy végül valami érdekes dologba foghatsz bele a közeljövőben. Gondolkodj, készíts terveket, vágj bele! Most minden átalakul körülöttünk, változz te is!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap a Hold a Rákban jár, és emiatt szinte minden emberi kapcsolatod zökkenőmentesen alakul. Kiegyensúlyozott a hangulat, és így terítékre kerülhetnek kissé mélyebb kérdések is a környezetedben. Ha tisztázni szeretnél valakivel valamit, ma elérheted a célod.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ne hagyd, hogy ma valaki mástól származó negatív gondolatok átvegyék a hatalmat feletted, és meghatározzák a közérzetedet. A te lelkedben alapvetően a békének és egyensúlynak van helye. Nem szabad hagynod, hogy ezt egy energiavámpír megzavarja.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hajlamos vagy rá, hogy mindenben a tökéletesre törekedj, de el kellene fogadnod, hogy ez nem mindig jön össze. Sem az emberek, sem a körülmények nem elég tökéletesek ahhoz, hogy minden teljesen a helyén legyen minden. Ma elégedj meg azzal, ha valamit „csak” szuperül sikerül.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy mostanában valami olyasmire készülsz, amely komoly lelki energiát követel tőled, így érdemes feltöltened a szellemi-érzelmi raktáraid, mielőtt belevágsz. Igyekezz hát feltöltődni most olyan emberek társaságában, akik közel állnak hozzád.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap egy hozzád közelálló személlyel nehezen indul a beszélgetés, mivel az illető lehangolt, vagy gondokkal teli. Ne add fel elsőre! Próbálkozz többször, légy kreatív és meglátod, egy idő után ki tudod csalogatni a csigát a házából.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.