Horoszkóp

A Szűz hallgasson a megérzéseire, a Bak kapcsolódjon ki – horoszkóp 2024. május 1.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.01 | 09:05

Május elsejére jó hangulatot jelez a Vízöntő Hold. Arra viszont figyelni kell, hogy a Plútó okozhat féltékenységet… Napi horoszkóp következik szerdára.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold a vidám Vízöntőben jár, és jó hangulatot hoz erre a május elsejére. A Vénusz és a Plútó kedvezőtlen fényszöge viszont féltékennyé tehet, vagy a párodban ébreszthet kisajátitási vágyat, bizalmatlanságot. Ne játssz a tűzzel, és csak óvatosan a flörtökkel!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Vízöntő Hold vidámságot hoz, a Bika Vénusz szerelmet, mégis előfordulhat, hogy kicsúszik a dolgok ellenőrzése a kezeid közül. A Mars és a Plútó legalábbis erre utal. Ez egy emberi kapcsolatodat érinti, és egy feszültség, vita, vagy félreértés okozhatja. Ha azt látod, hogy kezdenek elszabadulni az indulatok, igyekezz hátrébb lépni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán egy magánéleti kérdésben nehezedre eshet dönteni, mivel talán te magad sem vagy teljesen biztos abban, hogy mit szeretnél. Hagyj időt arra, hogy megérjen benned a dolog és közben vedd számításba, mi szól az egyik, vagy másik oldal mellett.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Bármennyire is szeretnél, nem tudsz mindenkinek megfelelni. Könnyen lehet az is, hogy valaki kritizál, megjegyzéseket tesz rád. A nagy kérdés az, hogy kell-e megfelelned egyáltalán az illetőnek? Ha úgy érzed, hogy nem érdemes, ne törődj vele!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma tedd félre a gondokat, és igyekezz a dolgok vidámabb és pozitív oldalát figyelni. Legyen ma az élet könnyedsége fontos számodra, hidd el, hogy a gondok megvárnak és napokkal később is pontosan ott lesznek, mint azelőtt! Ma pedig ünnepelj, lehetőleg minél nagyobb társaságban!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerdán egy szituációban furcsa megérzésed támadhat és talán elfog a bizonytalanság, az érzés, hogy ott valami nem stimmel. Ha így van, ne habozz, lépj hátra egyet és ne dönts! Az intuíciód nagyon fejlett és ha jelez, nem szabad félvállról venned!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A szerdai nap legyen teljesen a gondtalan szórakozásé! Éld meg az örömöket és hárítsd el a negatív tényezőket. Erre van most szükséged ahhoz, hogy feloldódjon benned egy gátlás és legbelül választ találj a kérdésre, ami már egy ideje foglalkoztat legbelül.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma végre egy kicsit felszabadulsz. Ha figyelmes vagy, meglátod és megérted, mi az, ami tovább fog lendíteni egy holtponton, amely már régóta problémát okoz számodra. Néha épp a kikapcsolódás hozza meg az eredményt.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán egy hír, vagy esemény okán lehet, hogy új stratégia fogalmazódik meg benned a magánéleteddel kapcsolatosan és ez nagyon élesen érintheti egy bizonyos személlyel való kapcsolatodat. Ne érezd magadat rosszul azért, mert változtatsz!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Május elsején igyekezz egy kicsit ellazulni, elengedni a felelősséget, vagy a munkát és megérteni, nem élhetsz állandó feszültségben az éppen aktuális feladatod miatt, mert akkor állandósulhat benned egy görcsös állapot. Ma aztán tényleg minden adott az ellazuláshoz, használd ki!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán minden feltétel adott, ha cselekednél egy a magánéletedet érintő ügyben. Ha változásra van szükséged, ha lezárnál, vagy éppenséggel tisztázna valamit, akkor azt ma tedd! Nem lesz ennél kedvezőbb alkalom máskor sem!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma valaki nagyon fog igyekezni, hogy változást hozzon az életedbe és ennek érdekében igyekszik majd mindent bevetni. Ha legbelül te is vágysz erre, akkor ne állj ellen, tárd ki a szívedet és hagyd, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.