Horoszkóp

A Bika menjen ki a szabadba, a Skorpió húzza meg a határait – Horoszkóp 2024. május 18.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.19 | 09:30

Pünkösd vasárnapon lesznek olyan bolygóállások az égen, amelyek megzavarhatják a felhőtlen nyugalmat. Mégis, az ünnep első napján a legjobb, ha a békére, a nyugalomra törekszel. A Mérleg Hold segít benne - írja az Astronet.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars kedvezőtlen fényszöge a vita esélyét jelzi vasárnapra. Pedig amúgy szép pünkösdi ünneped lehetne… Ne „robbanj fel” apróságok miatt! Bármennyire is közléskényszert éreznél valaki viselkedését látva, most tényleg jobb szó nélkül hagyni…

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold pünkösd vasárnap egész nap a Mérleg jegyében jár, és különösen fogékonnyá tesz a szépségre, az élet örömeire. Jól teszed, ha sok időt töltesz a szabadban, ha pedig valamilyen kulturális programra is lehetőséges nyílik, azt különösen élvezed.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pünkösd vasárnap lehetnek váratlan események, amelyek próbára teszik a türelmedet. Pedig jobb, ha kerülöd ezeket a csapdahelyzeteket, mert a veszekedésből, vitákból egészen biztosan sértődés lesz. Minek elrontani az ünnepet, nem igaz?

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A legfontosabb, hogy ne akarj elsőre megítélni semmilyen helyzeteket. Legyen  meg benned a kétkedés, hogy nem látsz mindent teljes egészében. Különösen akkor legyél óvatos, ha valaki láthatóan nagyon meg akar győzni valamiről. Mérlegeld alaposan az érveket!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vannak, akikkel kapcsolatban úgy érzed, akad még némi pótolni való. Pünkösd vasárnap lehetőséged nyílik, hogy lépéseket tegyél ez irányban. Igyekezz megadni a módját a közeledésnek, de persze túlzásokba sem kell esni!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Jó hangulatban leszel pünkösd első napján. Már reggel jó kedvvel ébredsz, de aztán valaki bántó megjegyzést tehet feléd. Legyél tisztában vele, hogy ez valóban igazságtalan kritika, ami nem rólad szól, hanem arról, aki mondta!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Hold a Mérleg jegyében jár, és nagyon szép napot jelez neked. Egyébként is nagyon ügyesen menedzseled a kapcsolataidat, de most még inkább vonzódnak hozzád az emberek, és szívesen töltik a veled az időt. Azért ne hagyd, hogy túlzásba essenek: neked is kell énidő!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Lehet, hogy valamilyen szituációban önzőnek tűnsz a másik ember a szemében, de vannak olyan helyzetek, amikor nemet kell mondani. Most ugyanis a saját igényeidet és érdekedet kellene szem előtt tartanod. Ez az egészséges hozzáállás.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnapra erős energiákat jeleznek a bolygók. Amilyen könnyen méregbe gurulsz, éppen olyan könnyen lelkesedsz. Lehetséges, hogy könnyen elérzékenyülsz, ez a hullámzás bizony fárasztó lehet nemcsak a környezetednek, de saját magadnak is. Amennyire tudod, próbáld tudatosan kezelni ezeket hullámhegyeket és völgyeket.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pünkösd vasárnap egy esemény miatt picit át kell értékelned bizonyos dolgokat. Jó lenne, ha tudnál időt szakítani magadra, egy kis gondolkodásra, hogy kiderítsd, mi az, ami akadályoz, és ami miatt nem úgy haladsz valamilyen életterületen, ahogy szeretnél. Rá fogsz találni a válaszokra!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pünkösd vasárnap nagyon érdekes beszélgetésekre, eszmecserékre számíthatsz. Az is lehetséges, hogy megnézel egy olyan filmet, vagy olvasol egy cikket, ami alaposan elgondolkodtat. Izgalmas összefüggésekre láthatsz rá! Remek, neked folyamatosan szükséged van a szellemi táplálékra.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Mérleg Hold segít elsimítani bizonyos feszültségeket. Jó alkalom lehet például a pünkösd vasárnap arra, hogy megtedd azt a bizonyos első lépést valakivel a vitás dolgok rendezésére. Vedd fel az illetővel a kapcsolatot! Most te kezdeményezz!

 

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló