Horoszkóp

A Ráknak váratlan pillanatokat, a Nyilasnak eredményt hoz a kedd – Horoszkóp 2024. május 28.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.28 | 09:05

Kedden már a Vízöntő jegyében jár a Hold, ami váratlanul kipattanó, szuper ötleteket jelez, ezeket érdemes megvalósítani. Napi horoszkóp következik.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden már a Vízöntő jegyében jár a Hold, és szuper meglátásokat, eredeti ötleteket hoz. Igazán jó napod lesz, és ha el vagy akadva egy problémával, most, mint a gordiuszi csomót, átvághatod.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden élvezheted a jó hangulatot, amit a Vízöntő Hold hoz. Te is tegyél hozzá a pozitív érzésekhez! Különösen legyen ez igaz arra, ha valaki ma igyekszik egy kicsit közelebb kerülni hozzád. Légy nyitott!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Már az Ikrek jegyében jár a Jupiter, úgyhogy ha valamiben szerencsére van szükséged, most meg fogod kapni Fortuna támogatását. Nagyon jó időszak veszi kezdetét a napokban, amikor minden picit könnyebb.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Vízöntő Hold hozhat váratlan pillanatokat. Ma váratlanul bonyolódhat a helyzet a környezetedben, és neked egyszerre megnehezíti a dolgodat valami olyasmi, amire nem számíthattál előre. Valószínűleg kommunikációs problémáid is támadnak, nem érsz el valakit, vagy nem kapsz meg egy fontos üzenetet.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden talán túlságosan is nagy hatással lehet rád egy hír, vagy egy információ és könnyen lehet, hogy hajlamos leszel messzemenő következtetéseket levonni belőle. Ne feledd azonban, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Rövidesen kitisztul a kép.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Vízöntő Hold szuper meglátásokat, hirtelen kipattanó ötleteket hoz, és jókedvűvé, bolondossá teszi ezt a napot. Most jól teszed, ha nem belefeszülsz a problémákba, hanem hagyod, hogy maguktól megoldódjanak.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden ki kell állnod magadért, és központi szerepet vállalnod, ha azt akarod, hogy a dolgok körülötted úgy történjenek, ahogy azt szeretnéd.  Nem kell azonban ettől túlságosan félned, hiszen minden képességed megvan ehhez.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Vízöntő Hold idején nagyon derűlátó vagy te is, szükséged is van erre, mert nagyon leterhelt ez a mostani időszak. Hidd el, minden okod megvan arra, hogy optimista és nyugodt legyél. És veregesd meg a saját válladat, mert nagyon jól menedzseled a dolgaidat.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden elérhetsz egy számodra fontos eredményt, de ennek az ára az lehet, hogy képes legyél közben a kompromisszumra is. Ha ugyanis csökönyösen ragaszkodsz minden apró részlethez, akkor a végén mégiscsak összekuszálódnak a dolgok.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden túlságosan görcsösen akarsz valamit, hajlamos lehetsz arra, hogy ennek rendelj alá mindent, még akár a magánéletedet is. Ma azonban figyelned kellene a környezeted igényeire, az hidd el, fontosabb!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Igazán magabiztosan és vidáman ébredhetsz, a Hold a te jegyedben jár, és erős kisugárzást ad, amit egy helyesen kiválasztott megjelenéssel még hangsúlyosabbá tehetsz majd. Ha így teszel, egész álló nap vonzani fogod a tekinteteket és fogadni a bókokat.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden némi csalódottságot érzel, amikor a környezeted nem képes eléggé komolyan venni valamit, amit te nagyon fontos dolognak tartasz. Minél bosszúsabbnak mutatkozol ugyanakkor emiatt, annál tovább rontasz ezen a helyzeten. Vedd elő a póker-arcodat.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.