Horoszkóp

A Bak végre pihenhet, a Halak romantikázik – Horoszkóp 2024. június 7.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.07 | 09:05

Pénteken délutántól mindenki egy kicsit érzékenyebbé, érzelmesebbé válhat az előző napokhoz képest. S mivel közel a hétvége, itt az ideje kipihenni a heti kemény munkát. Megérdemled a lazítást.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A pénteket kettévágja a Hold jegyváltása, mely délelőtt még a pörgős Ikrekben, délutántól pedig már az érzékeny Rák jegyében halad. Tulajdonképpen pont jó ez így neked: délelőtt hatékonyan haladsz a feladatokkal, este pedig romantikázhatsz!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A pénteki napra a kettősség jellemző, amit megfejelve az egész heti fáradtsággal, ne lepődj meg, ha hullámzik a hangulatod és/vagy feszültséget érzel. Lehetőleg tartsd magad a tervhez egész nap, és a célokra fókuszálj minden más helyett.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken adódhat egy szituáció, amikor úgy érzed, el kell mondanod a véleményedet olyan kérdésekben, amelyek sokakat érintenek. Ha csatába indulsz, csakis erős lelki páncélzattal tedd, különben könnyen megsérülhetsz. Képviseld a véleményedet, de ne menj bele személyeskedésbe!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Rák Hold intuitív meglátásokat hozhat délután. Különleges megérzések, meglátások, sugallatok – erre számíthatsz. Pénteken éjszaka figyelj az álmaidra, mert lehet köztük olyan, ami fontos üzenetet, jelentést hordoz.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Talán kicsit túlvállaltad magadat, és közel jársz hozzá, hogy bedobd a törölközőt, ami pedig nem jellemző rád. Legyél épp ezért még egy kicsit türelmes és kitartó. Történhet ugyanis valami, amely egy csapásra megváltoztatja a felállást. Utólag sajnálni fogod, ha idő előtt kiszállsz a játszmából.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Rák Hold értékes meglátásokat hoz érzelmi kérdésekben, mert pénteken még a szokásosnál is nagyobb érzékenységgel viszonyulsz a többiekhez. Nagyon jó hangulatú estét jeleznek az égi folyamatok, amit töltsd meghitt hangulatban a szeretteiddel.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken valaki kritikát fogalmazhat meg azzal kapcsolatosan, amit mondasz vagy teszel. Néha, különösen, ha kíméletlen köntösben érkezik, nehéz nyugodtan reagálni a vádakra, de mégis meg kellene próbálnod higgadt maradni. Kezeld a helyén a megjegyzéseket!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Fontos, hogy kifejezzük az érzéseinket a másik irányába. A Rák Hold pénteken különös érzékenységet hoz. Éppen ezért is érdemes emlékeztetni azokat, akik fontosak a számodra, hogy mennyire szereted őket. Igen, még akkor is, ha ez egyértelmű…

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha teheted, a pénteki napot vedd egy kicsit lazábbra. Tarts kicsi szünetet többször is munka közben, vagy csak pihenj, esetleg ülj be egy kávéra valahová. Lazíts, mert ha nem teszed, előbb-utóbb elveszíted a jókedvedet. Pedig az nem jellemző rád.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha nyugodt és tartalmas életet akarsz, akkor meg kell találnod az egyensúlyt az élet minden területén. A munka és a pihenés tengelyén is. Büszke lehetsz az eheti teljesítményedre, de legalább péntek délutántól nagyon fontos lenne végre lazítani is.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Néha fojtogatónak érzed, ha a másik ember túlságosan kifejezi a ragaszkodását. Pénteken ez bizony megtörténhet valakivel. Ha így van, tegyél meg mindent, hogy végre szabad levegőt szívhass! Jelezd e az illetőnek a határaidat.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Rák Holdnál bizony könnyebben megerednek a könnyek. Érdemes ezt az estét a pároddal kettesben tölteni, mert most igazán (újra) közel kerülhettek egymáshoz. Mindkettőtöknek meg lesz a nyitottsága átbeszélni a fontos kérdéseket.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló