Horoszkóp

Feszültséget jeleznek a bolygók szombaton – Horoszkóp 2024. június 8.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.08 | 10:02

A feszültség, a kapkodás lehetőségét jelzik a bolygók szombaton. Pedig most a legfontosabb, hogy mindenhez próbálj a lehető leghiggadtabban hozzáállni. Nem könnyű feladat, de nagyon tanulságos…

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars szombaton még a Kos jegyében jár, és még egy utolsó nagyot lobban az ereje. Éppen ezért szuper napod lehet, de vigyázz a lobbanékonysággal, kapkodással, az elhamarkodott lépésekkel. A nagyon sok energiát érdemes mozgással levezetned.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton lehetséges, hogy nem nem kerülhetsz el valamilyen nézeteltérést egy rokonnal, baráttal. A legfontosabb, hogy ne menj bele a vitába. Higgadt érveléssel tudod a konfliktus élét elvenni. Nem lesz könnyű, de próbálj törekedni rá!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombatra is jutnak feszültséget keltő bolygókapcsolódások, amelynek hatására bizony úgy érezheted, „sok a jóból”, és szeretnél végre egy kis nyugalmat. Fejezd ki az érzéseidet, amiben segít a Rák Hold.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Elképzelhető, hogy valaki rá akar venni valamire, vagy befolyásolni akar, és te tanácstalanul állsz előtte, mert nem vagy biztos benne, hogy képes lennél jó szívvel megtenni, amit kér. Hallgass az intuíciódra! Nem véletlenül jelez…

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Igazán nagylelkű és toleráns vagy valakivel szemben, amivel az illető ráadásul kicsit vissza is él. Te mégis segítesz neki. Lehet, hogy most azzal hatnál rá a legjobban, ha hátralépnél kicsit, és ez egyszer neki kellene megoldania a saját problémáit.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon érzékenyen reagálsz most mások problémáira, de hidd el, ezért még nem kell neked a felmerülő összes problémát magadra venni. Megvan a saját életed, a többiek pedig a magukért oldják meg. Így a legjobb most mindenkinek.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ne hidd, hogy annyira tapintatosnak kéne lenned, hogy szinte észrevehetetlen legyen a jelenléted. Azért, mert nem hangoskodsz, és nem tolakodsz állandóan mások elé, még legyél tisztában vele, hogy bárkivel felvehetnéd a versenyt, ha akarnád!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Az nagyon is jó, hogy határozott a véleményed bizonyos dolgokról. Ám az már nem biztos, hogy mindenkit kényszeríteni kellene, hogy veled értsen egyet. Vannak ugyanis olyanok, akik teljesen másképpen látják a világot, mások a prioritásaik. És ez így is van rendben.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Lehet, hogy szombaton kisebb dráma bontakozik ki körülötted. Erős vonzást érezhetsz, hogy beleszólj, vagy legalábbis véleményt nyilváníts valamiről. Ez most nem lenne okos dolog. A legjobb, ha csak külső szemlélőként tekintesz az egészre.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vannak fojtogatóbb napok, amikor más ritmusban kell működni. Ez a szombat is ilyen lehet. A legjobb módszer, ha valami igazán örömteli programot választ. Mi tenne most igazán boldoggá? Pihentető alvás, vidám baráti találkozó, esetleg egy nagy séta az erdőben?

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Elképzelhető, hogy mostanában történt egy-két dolog, ami miatt megváltozott a kapcsolatod néhány emberrel… Az események rádöbbentettek, hogy ezután másképpen kell hozzáállnod bizonyos dolgokhoz. Hogy ez nem mindenkinek tetszik? Nem kell megkérdezned őket!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Most csak „súlytalan” témákkal érdemes foglalkozni, és kerülni mindazt, ami kényes lehet vagy vitát hozhat. Szombaton ugyanis olyan hatásokkal kell számolnod, amelyek garantálják a kiborulást, ha megkockáztatod  a konfliktusokat.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló