Horoszkóp

Az Ikrek tanácsot kér, a Szűz kimarad a vitákból – Horoszkóp 2024. június 13.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.13 | 09:05

Konfliktusok lehetőségét még csütörtökön is jelzik a bolygók. A legbölcsebb döntés kimaradni az ilyen helyzetekből. Ha így teszel, a hét további része egyre jobban alakul.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold a Szűz jegyébe lép, és kissé visszafog, megfontoltabbá tesz téged. Ez most jókor jön, mert valaki annyira kiakaszt a viselkedésével, hogy így is alig tudsz uralkodni az indulatokon… Azért persze finoman jelezheted az illetőnek, hogy túl messzire ment.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a Szűz jegyében jár, a Mars a Bikában csütörtökön. Mindez pedig igazán jót tesz neked, mert így a konfliktusokat, vitákat is egyszerűbben kezeled. Valakivel ellentétbe kerülhetsz, és vélhetően nem te leszel, aki enged. Pedig a legokosabb döntés épp ez lenne a részedről.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön szeretnél segíteni valakinek, de nem biztos, hogy könnyen megtalálod ennek a legjobb módját. Ha kell, kérj tanácsot, vonj be olyan embereket is, akik értenek az adott problémához. Van, hogy az is segítség, ha meghallgatjuk a másikat.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön kisebb krízisbe kerülhet a kapcsolatod valakivel, amit könnyedén kezelhetsz, ha higgadt és megértő maradsz a másikkal szemben. A dolgok csakis akkor fajulhatnak el, ha egymás hibáztatásába fullad az egész.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön valakivel, akivel nem is számítottál erre, közelebbi kapcsolatba kerülhetsz. Az illetve váratlanul beavat téged a magánélete egy szegletébe, vagy bensőséges beszélgetésed lehet vele. Ha úgy érzed, te is megoszthatsz magadról egy-két fontos információt.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold a Szűz jegyében jár csütörtökön, és nagyon jó meglátásokat hoz érzelmi kérdésekben. Most könnyedén rá hangolódhatsz másokra. Viták azért lehetségesek. Ha nem is közvetlenül veszel részt a konfliktusokban, még rosszul érint a hangulat, ami kialakul körülötted.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet néhány konfliktus csütörtökön, ráadásul valamilyen családi ügy keresztülhúzhatja a számításodat, és arra próbál kényszeríteni, hogy átszervezd a napot. Mi lenne, ha egyszer te lennél a saját a fontossági sorrended elején?

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön a szokásosnál is erősebben működnek a megérzéseid, már-már arra is képes leszel, hogy valakinek a gondolatát, szándékait előre kitaláld. Használja ki ezt a képességet, mert segítségével jobban megértheted a többiek motivációit.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Új barátot szerezhetsz, de az sincs kizárva, hogy ebből még több is alakul… Ugyanakkor közben vigyáznod kellene, hogy még gondolatban se szaladj ez ügyben túlságosan előre. Időt kell adni, hogy kibontakozzanak az érzések kettőtök között.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön olyan híreket, pletykákat hallasz, ami miatt talán sötétebben látod a jövőt, különösen anyagi szempontból. Ne adj hitelt ezeknek első hallásra, hiszen könnyen lehet, a valóság azért ennél jóval árnyaltabb.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Bár eleinte úgy tűnhet, hogy le kell tenned egy tervről, és át kell szervezned néhány dolgot, legyél türelmes és kitartó, mert egy váratlan fordulat mégis lehetővé teheti, hogy az eredeti tervek szerint alakuljon minden.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Feszült helyzetekkel kell számolnod csütörtökön. Olyannyira, hogy felébred benned a kísértés, néhány tervezett programot, feladatot inkább lemondj, és helyette pihenéssel töltsd az időt. Nagy küzdelmet kell vívnod a lelkiismereteddel ez ügyben…

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló