Horoszkóp

A Rák mosolyog, a Halak nagyszerű lehetőségre számíthat – Horoszkóp 2024. június 20.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.20 | 07:15

Különleges nap a csütörtökön, ugyanis nemcsak ma van a csillagászati nyár kezdete, hanem a Rák hava is megkezdődik. Innentől bőven lehet részünk tiszta érzésekben, de némi hangulathullámzásra is fel kell készülni. Mindenesetre a csütörtök igazán jól alakulhat.

Horoszkóp
Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon lendületes napra számíthatsz csütörtökön. Az elhamarkodott lépéseket viszont mindenképpen kerüld, mert a hibázás lehetősége is nagyobb, mint általában. A Neptunusz miatt most nem látod tisztán a körülményeket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hiába tárul fel előtted egy új lehetőség, nem biztos, hogy élni akarsz vele. Talán egy belső hang arra figyelmeztet, hogy még nincs itt az ideje a döntésnek. Ha ezt érzed, valóban ne tegyél még semmit.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Nap és a Neptunusz fényszöge szerint csütörtökön könnyen megtéveszthet valaki, vagy olyan hírt kapsz, amiről nem tudod eldönteni, valóban igaz-e. Várj, amíg kiderülnek a részletek, addig semmiképp se dönts.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap belép a Rák jegyébe, csatlakozik a Merkúrhoz és a Vénusz bolygóhoz. Nagyon erős energiák segítenek, támogatnak innentől mindenben, amit csak szeretnél elérni. Ne szalaszd el a lehetőségeket. A döntésekkel viszont pár napot még érdemes várnod.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön ne bízz meg elsőre teljesen a saját értékítéletedben sem, mert előfordulhat, hogy csalódni fogsz. Legyen meg benned a kétely, hogy még nem látsz mindent tisztán. Most tényleg ne vonj le következtetéseket meggondolatlanul.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Sok jó lehetőség jöhet csütörtökön. A legnagyobb problémád is épp ez lehet: nem tudod eldönteni, melyiket válaszd. Olyan helyzetek ezek, amikre már régóta vársz. A magánéletben is jó fordulat várható. Viszont ez még csak a tervezés ideje, nem a cselekvésé!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön valakinek a viselkedése, a motivációi zavarosnak tűnhetnek elsőre, de mégis közeledj felé nyitottan, megértően. Fogadd el, hogy neki más a véleménye, nem kell meggyőzni semmiről sem. Most ez egyébként sem menne.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön a Nap a Rák jelébe lép, és megkezdődik a Rák hava. Számodra ez a fordulat mindenképpen nagyon kedvező, végre nagyszerű hónap vár rád, amikor ismét használhatod az ösztönös tehetségedet, a képességeidet. Szó szerint is kisüt rád a Nap. Jó hírek, sikerek és kedvező új feltételek várnak.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Igazán szívesen kötsz új ismeretségeket, barátságokat is. Ugyanakkor, ha csütörtökön találkozol valakivel, az illető tartogathat néhány meglepetést. Fontos, hogy ne bízz meg elsőre benne! A bizalmat ki kell érdemelni, ezt ne felejtsd el!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Legyél bármennyire is céltudatos, a folyamatos kimerültség, a túlhajszoltság téged is elérhet. Ha így érzi magad, érdemes kicsit lassítanod, lazítanod. Ne csak a célt tartsd szem előtt, fontos, hogy az odáig vezető út is élményekben gazdag legyen…

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön a Neptunusz „bekavarhat”, ezért nem látod teljesen tisztán a részleteket. Érdemes tájékozódni, és főleg kivárni a döntésekkel. Egy-két nap, és minden olyan bizonytalan pontra fény derül, amit most még nem tudsz megfejteni.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Körülötted kivirágzik minden, ami nemcsak a környezetedre értendő, hanem az emberi kapcsolatokra is. Csütörtökön a Nap a Rák jegyébe lép, és még inkább fokozza a kedvező hatásokat. Ha még keresed a párodat, könnyen lehet, hamarosan belép az illető az életedbe. Mennyire vagy nyitott rá?

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.